Standard –win update :)

Niestety mam problem z live update. Po wejsciu na strone i wlaczeniu skanowania ciagle mam 0% postepu. Dzialo mi sie tak na starym systemie (XP prof corp)i po zainstalowaniu calkiem nowego. Dodam ze probowalem zrobic update przed i po zainstalowaniu sp1. Moj nr to C62VR–..... takze najprawdopodobniej niejest to jeden z zastrzezonych. Czekam na jakas sensowna podpowiedz
Pozdro ALL

Odpowiedzi: 3

Ten problem ma 2 rozwiązania:
1/jeśli masz personal firewall,bez odpowiedniej konfiguracji,moźe on blokować "update",
2/antywirusy w więcej niź 1 sztuce potrafią walczyć między sobą o ochronę kompa przy skanowaniu i w rezultacie jest "bloc".
Powaźniejsza sprawa to wgląd w dziennik błędów.Tu kryją się info i kody.Na microsoft error moźna odczytać kod error i poprawić. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;en–us;q........
Poza tym,ponownie wgraj SP1.moźe coś nie dograło się.I jeszcze IE6 ponownie.Jest juź poprawka krytyczna do SP1. 8) www.microsoft.com/downloads/search.asp?LangID=38&LangDIR=PL
tire
Dodano
22.12.2002 21:28:22
wiem ze bywa ale qrcze – nie od 3 tygodni :(
Tadejro
Dodano
22.12.2002 03:33:45
tak to juz bywa z microsoftem – nie zawsze dziala ta witryna – tez mialem z tym problemy – cierpliwosci.........
B3T0N
Dodano
22.12.2002 03:28:58
Tadejro
Dodano:
22.12.2002 03:23:18
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1