Stacja Radiowa
Szukam programiku gdzieki któremu bede mógł odtwaźać własna stacje radiową.jak taki programik sie nazywa.
Bo niemoge w google znaleśc :(
Bo niemoge w google znaleśc :(
Odpowiedzi: 3
wklikac w google shoutcast nie da sie??? a pozatym aby nadawac w internecie musisz mieć serwer shoutcasta który kosztuje, za free to jedynie na lanie mozesz nadawac lub jesli dobrze kojarze to jak masz neo ale sam sobie przelicz zakąłdajac ze miałbyś upload 128kbps/s
z jakością 48kbps/s mogłoby cie słuchać maxxxx 3 osoby a i tak pewnie im by buferowało, wiec bez kapitału lub posadu DJ w jakimś radyjku nie ponadajesz sobie.
z jakością 48kbps/s mogłoby cie słuchać maxxxx 3 osoby a i tak pewnie im by buferowało, wiec bez kapitału lub posadu DJ w jakimś radyjku nie ponadajesz sobie.
Albo ja jestem ślepy albo natej stronie(www.Shoutcast.pl–bo nania wszłem) niema programu do nadawania własnej udycji radiowej w internecie tylko kodeki rodzaje dzwieku odtwazania do pobrania i nic wiecej.Zna ktos naprawde programik o jaki mi chodzi.Bądz co trzeba zrobić źeby odtwaźać bo w tym jestem zielony ja wiosna.
Shoutcast.
Strona 1 / 1