ssanie calych stron www
Znacie jakis program umozliwiajacy sciaganie calych stron, bo nie chce mi sie klikac na kazdy plik z osobna by go zapisac na dysku... :?: :?: :?:
Odpowiedzi: 13
No ten Offline Commander zapowiada sie dobrze własnie konkretnie mi chodzi o stronke we flash'u
ide go sciagnąc i zobaczymy czy naprawde jest taki dobry.
Dzieki za pomoc :wink:
ide go sciagnąc i zobaczymy czy naprawde jest taki dobry.
Dzieki za pomoc :wink:
Ja bym polecił Offline Commander, ściąga wszystko, nawet flash'e i inne tego typu bajery na stronie, podajesz tylko ile linków ma się zagłębić. Ma wbudowaną przeglądarkę, którą moźna odpalić nawet w czasie ściągania. Masz całkowitą kontrolę nad tym co się juź ściągnęło. Przydaje się przy witrynach z duźą ilością niepotrzebnych bzdetów bo moźna kazać mu ściągnąć np. z zagłębieniem do 1 linka, odpalić przeglądarkę i dociągnąć sobie linki, które są potrzebne.
Całość zapisywana jest w 1 pliku/projekcie o rozszerzeniu *.ocp
Nie spotkałem do tej pory lepszego, wg. mnie bije Teleporta na głowę.
Całość zapisywana jest w 1 pliku/projekcie o rozszerzeniu *.ocp
Nie spotkałem do tej pory lepszego, wg. mnie bije Teleporta na głowę.
Polecam Webreaper.
A dasie ktoryms z tych programów sciągnąc tak strone zeby byla w calosci na dysku ??
Moj kumpel ma tak nagrana strone na plytce i jak sie klika na meny to normalnie wchodzi tak jak by sie bylo na stronce.
A jak sciagam Teprport Pro to sciagaja mi sie poszczegulne elemety strony i wszystko jest osobno.
Moj kumpel ma tak nagrana strone na plytce i jak sie klika na meny to normalnie wchodzi tak jak by sie bylo na stronce.
A jak sciagam Teprport Pro to sciagaja mi sie poszczegulne elemety strony i wszystko jest osobno.
do tematu:
ja robie tak:
:arrow: prawy muszy, zapisz jako
zasysa, zdjecia, filmy, programy, itd
ja robie tak:
:arrow: prawy muszy, zapisz jako
zasysa, zdjecia, filmy, programy, itd
B3T0N:wszyscy o tym wiedza , ze Tire lubi byc zabezpieczonym na maxa
teraz juz i ja o tym wiem :D . Ale to dobrze, ze jest na forum jakis specjalista od firewalli...
The_judge:qrcze tire, jestes maniakiem spyware! A tak na marginesie to mowiles o Teleport Pro czy WinHTTrack?
wszyscy o tym wiedza , ze Tire lubi byc zabezpieczonym na maxa – czasem jest to niezbednie przydatna rzecz :!: :!:
jea z goy przepraszam ze nie jasne posty pisze , ale wlanie wrocilem z malej popijawik , wiec nie jestem swiadmom co to pisze (nie patrze sie w monit ani klawiature– pisze cos ale patrze sie np. w dywan :P ) ............sory
qrcze tire, jestes maniakiem spyware! A tak na marginesie to mowiles o Teleport Pro czy WinHTTrack?
Niczego nie ma za darmo.Wierz mi!! Programik ma w sobie tyle spyware,źe powaliłby KONIA! :lol:
bardzo dobry jest równieź WinHTTrack, jest bardzo prosty, a poza tym darmowy i po polsku (m.in.)
do pobrania z http://www.httrack.com
do pobrania z http://www.httrack.com
sciagnij sobie Teleport PRO – jest na www.underpl.org o ile sie nei myle
ma baaardzo duzo f–cji dotyczacych sciagania witryn i servisow internetowych
ma baaardzo duzo f–cji dotyczacych sciagania witryn i servisow internetowych
a gdzie takie cudo daja?
offline explorer, fajny programik tylko ileś tam dniowy, ale od tego jest crack
Strona 1 / 1