SS Antydialer
Czy ktoś uźywa tego programu?
Co o nim sądzicie?
Czy jest lepszy od innych antydialerów?
Co o nim sądzicie?
Czy jest lepszy od innych antydialerów?
Odpowiedzi: 20
tire:Moim zdaniem to nie ma nic wspólnego,radio czy kabel.I tak wybieranie jest poprzez serwer, a on dalej po linni....
Ale poczytam jeszcze na ten temat. :D
ZAŁAMAŁEŚ MNIE... boźe kto tu jest ekspertami. Jeźeli łączysz sie z i–netem przez radiówkę czy przez LAN instalowanie antydialera ma sens tylko wtedy, gdy masz zainstalowany modem (np. w celu wysylania faxów, tak jak ja). Jeźeli w kompie nie ma modemu, nie ma fizycznej mozliwosci polaczenia przez dialer. W takim wypadku antydialer mozna zainstalowac jedynie w celu pozbycia sie smieci z systemu.
Ja jush nie mam tesh problemu bo mam stałkę
Ale proramik który będzie Ci siedział w kompie chyba nie będzie Cię dowartościowywał?? A mnie dialer który siedzi w kompie najzwyczajniej wqu**** nawet jeśli wiem źe nic nie zrobi :wink:
Gagman:I do czyjego rachunku telefonicznego to połączenie zostanie dopisane? Mojego providera :lol: ?
Ale proramik który będzie Ci siedział w kompie chyba nie będzie Cię dowartościowywał?? A mnie dialer który siedzi w kompie najzwyczajniej wqu**** nawet jeśli wiem źe nic nie zrobi :wink:
Temat stary, ale bez przesady :!:
Co ma piernik do wiatraka? Co ma antydialer do do połączenia niemodemowego?
I do czyjego rachunku telefonicznego to połączenie zostanie dopisane? Mojego providera :lol: ?
Co ma piernik do wiatraka? Co ma antydialer do do połączenia niemodemowego?
Moim zdaniem to nie ma nic wspólnego,radio czy kabel.I tak wybieranie jest poprzez serwer, a on dalej po linni...
I do czyjego rachunku telefonicznego to połączenie zostanie dopisane? Mojego providera :lol: ?
Przyznam się,źe nie jestem w zupełności pewien słuszności uninstall antidialer prog. :?
Zadałem pytanie e–mail dla specjalisty teleinformatyka w tej sprawie. :D
Zadałem pytanie e–mail dla specjalisty teleinformatyka w tej sprawie. :D
ok odinstalowałem to goofno i mam w d**** dialery :D
Instalowanie antydialera ma tylko wtedy sens gdy łączysz się z netem przez modem.
Jeźeli łączysz się przez sieć (czy to radiową, czy nie) to nie musisz instalować tego oprogramowania, bo po co?
Jeźeli łączysz się przez sieć (czy to radiową, czy nie) to nie musisz instalować tego oprogramowania, bo po co?
Moim zdaniem to nie ma nic wspólnego,radio czy kabel.I tak wybieranie jest poprzez serwer, a on dalej po linni....
tire:Jak chcesz,moźesz...........To ty płacisz rachunki,nie ja :D
chciałem zapytać czy mogę usunąć antydialera bez obawy o rachunki telefoniczne jeśli łącze się przez radiówkę i nie mam kabelka od telefonu w kompie :roll:
tu jest link do stronki o dialerach i wszystkich sprawach z tym związanych http://www.antydial.prv.pl/ , warto zajrzeć
a co do SS – miałem, i potwierdziła się opinia z www.antivirus.prv.pl , usunął mi wszystko z autostartu bez pytania
zresztą – jeśli coś jest rekomendowane przez Tele...cję SA to mówi samo za siebie :)
a co do SS – miałem, i potwierdziła się opinia z www.antivirus.prv.pl , usunął mi wszystko z autostartu bez pytania
zresztą – jeśli coś jest rekomendowane przez Tele...cję SA to mówi samo za siebie :)
Bravo!
Bardzo pouczająca opinia.
Pozostaje tylko "Siekierka" z www.antywirus.note.pl
Bardzo pouczająca opinia.
Pozostaje tylko "Siekierka" z www.antywirus.note.pl
zajrzyjcie sobie tutaj http://www.kopernik.edu.pl/~pkolaczk/index.cgi?id=ss_antydialer
SS Antydialer – recommended by TPSA :)
SS Antydialer – recommended by TPSA :)
Jak chcesz,moźesz...........To ty płacisz rachunki,nie ja :D
a jeśli mam radiówkę to moge delejtnąć ss'a :?:
ta nazwa jest naprawde troche dziwacznaa nie mogli lepszej
Mi najbardziej nie podoba się jego nazwa... :mrgreen:
Konkurencyjny i ponoć lepszy jest Koala AntyDialer v.1.0. współpracujący z ISDN.
Ma sporo funkcji i jego opis oraz download jest na:
www.koala.pl
Choć u mnie dziwnie szumiał dysk.................Szumiał,bo juź go nie mam.
Ma sporo funkcji i jego opis oraz download jest na:
www.koala.pl
Choć u mnie dziwnie szumiał dysk.................Szumiał,bo juź go nie mam.
Jest niezły[ :?:] .Ponad 3 MB..Ma uaktualnienia.
:D
:D
tire:Ja. :D
i co dobry jest?
jest sens go uźywać?
czy jest najlepszy z bezpłatnych antydialerów?
:roll:
tire:Ja. :D
Bardzo mu pomogłeś :wink:
Ja. :D
Strona 1 / 1