spysheriff
Witam serdecznie :)
właśnie stoczylem cięzką bitwę z spysheriffem... udalo mi się odzyskać pulpit i kontrolę nad opcjami przegladarki... (przeskanowalem Spybotem)... chcialbym się jednak upewnić ze wszystko juz jest ok i tu prośba... zamieszczam loga i prosdze o odpowiedz czy mam się jeszcze amrtwic.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc :)))
właśnie stoczylem cięzką bitwę z spysheriffem... udalo mi się odzyskać pulpit i kontrolę nad opcjami przegladarki... (przeskanowalem Spybotem)... chcialbym się jednak upewnić ze wszystko juz jest ok i tu prośba... zamieszczam loga i prosdze o odpowiedz czy mam się jeszcze amrtwic.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc :)))
Pozbądź się jeszcze:
R1 – HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = about:blank
R1 – HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = about:blank
R1 – HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = about:blank
R1 – HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = about:blank
R0 – HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = about:blank
R0 – HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = about:blank
R3 – URLSearchHook: (no name) – – (no file)
F2 – REG:system.ini: Shell=explorer.exe "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Folders\ibm00001.exe"
O2 – BHO: Accoona Search Assistant – {944864A5–3916–46E2–96A9–A2E84F3F1208} – C:\Program Files\Accoona\ASearchAssist.dll (file missing)
O4 – HKLM\..\Run: [LOCAL INTERNET WEB DRIVERS FOR WIN32] phqghume.exe
O4 – HKLM\..\RunServices: [LOCAL INTERNET WEB DRIVERS FOR WIN32] phqghume.exe
O4 – HKCU\..\Run: [LOCAL INTERNET WEB DRIVERS FOR WIN32] phqghume.exe
O4 – HKCU\..\Run: [Shell] "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Folders\ibm00001.exe"
Strona 1 / 1