Sprzedam rower
Sprzedam mało uzywany rower górski. Cena do uzgodnienia. Rower jest w dobrym stanie mozliwość wysłania kurerem lub odbiór osobisty w Gliwicach. Informacje pod numerem 504 914 852
Odpowiedzi: 13
nie no lepiej juz u jakiegos zyda sprzedac a nie przez neta ja bym wolał innego ogórka :P
75 zł trochę zamało no ale cóź. Jest ktoś chętny za 80zł.
nikt ci nieda za ten rower 120zł moźe kiedyś był duźo więcej warty.Znam się trochę na rowerach oto moja propozycja za ile go moźesz sprzedac :
korby od 5zł
rama 20zł
kierownica razem manetkami i linkami 10 zł
felgi są zwykłe 20 zł
widełki 5zł
siadełko 5zł
przeźutki i łańcuch 10zł
razem 75zł nawet za taką cenę nikt ci niekupi bo teraz moźna kupic za niewielką cenę normalny nowy rower najlepiej sprzedaj go na części :wink:
korby od 5zł
rama 20zł
kierownica razem manetkami i linkami 10 zł
felgi są zwykłe 20 zł
widełki 5zł
siadełko 5zł
przeźutki i łańcuch 10zł
razem 75zł nawet za taką cenę nikt ci niekupi bo teraz moźna kupic za niewielką cenę normalny nowy rower najlepiej sprzedaj go na części :wink:
zartowalem :wink:robootb:nie z auchan... Czekam na propozycje
nie z auchan... Czekam na propozycje
trza bylo od razu pisac ze to rower z auchan. one sie roznia od gorskich :wink:
Mi taki rower nie jest potrzebny :/
Tak jak obiecłem . Macie tu 1 fotke jak chcecie więcej piszcie na e–mail robotb@o2.pl Tam teź kierujcie swoje propozycje.`
oki dziś zrobie fotki
ja tez poprosze o fotki 8)
no to dawaj te fotki
Rower mozesz zobaczyć w sosnicy. Rower nie ma amortyzatorów. Rowerek młodzieźowy nie jest to rower największy. Cena która by mnie zadowoliła to około 120zł moge dodać licznik światłła tylne i przodnie. Masz jakieś pytania poprostu zadzwon komórke podałem. lub gg 2620737. Moge ci zdjęcia porobic rowerka.
moze bys tak troche wiecej o nim powiedzial....bo ja szukam teraz jakiegos rowerka...
Strona 1 / 1