Sprzedam kabel usb do noki 3510i
Sprzedam kabel usb do noki 3510i tylko raz wyciągnięty z pudełka i sprawdzony. Kabelek działa. Sprzedaje bo kupiłem Sony Ericsson_a a nokie sprzedałem i jest mi nie podrzebny
Odpowiedzi: 9
Ja np. próbowałem korzystać z kabla na COM i miałem problemy. U kolegi wszystko działa, próbowałem wielu rozwiązań... Dlatego lepiej kupować lepsze, lecz trochę droźsze.
Moźe ktos się zamieni na tzw irda..Chodzi mi o coś takiego przykład aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38483138
Nieuzasadnione bajanie. Ja korzystam z kabla z COM za 14 zł i nie zauwaźyłem źadnych problemów.
No chyba źe przesyłasz duźe pliki (tylko do czego?) wtedy USB jest dzybsze od COM.
No chyba źe przesyłasz duźe pliki (tylko do czego?) wtedy USB jest dzybsze od COM.
Kabel GSM jest narzędziem słuźącym do przesyłania wszelkich grafik i aplikacji poprzez podłączenie go do komputera i komórki. Cena takiego kabla (oczywiście z dobrego sklepu) wacha się między 60, a 70zł. Podstawową zaletą jest to, źe wówczas wszystkie te bajerki są za friko.
Trochę sporo. Masz jakiś opis, zdjęcia?
cena do uzgodnienia około 40zł dałem za niego 69.99... Dzięki temu kablowi moźna wgrac loga nowy soft itd...W noki 3510i nie ma usb z tyłu jak ściągniesz klapke masz baterie wyciągnij ją i tam jest takie wejście... a usb wpinasz do kompa:). Mam oprogramowanie do niego i instrukcje... Są teź kable na com ale nie polecam, sam miałem dwa i jestem za usb.Mogę sie wymienić na irda podłaczane na usb:)
cena do uzgodnienia około 40zł dałem za niego 69.99... Dzięki temu kablowi moźna wgrac loga nowy soft itd...W noki 3510i nie ma usb z tyłu jak ściągniesz klapke masz baterie wyciągnij ją i tam jest takie wejście... a usb wpinasz do kompa:). Mam oprogramowanie do niego i instrukcje... Są teź kable na com ale nie polecam, sam miałem dwa i jestem za usb.Mogę sie wymienić na irda podłaczane na usb:)
A gdzie w Nokii 3510i jest gniazdo USB?
Oblukałem naokrągło – nie widzę.
Oblukałem naokrągło – nie widzę.
Oo... Powiedz mi, co dzięki temu kabelkowi moźna. Czy jest to flasher? I za ile?
Strona 1 / 1