Sprzedaj deskorolke.
Chce ktoś kupić? Powell mini logo. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13075539 Jeźeli komuś allegro nie odpowiada prosze się ze mną skontaktować na maila. gsancewicz@poczta.fm
Odpowiedzi: 3
OKI.
Przyjmuję do wiadomości.Interpretacja "głoszeń" wyraźna. :D
Jednak w zamyśle Kuby chyba chodziło o ogłoszenia związane z elektoniką i komputerami.Dlatego zwróciłem uwagę. :D
Pozdrawiam 8)
Przyjmuję do wiadomości.Interpretacja "głoszeń" wyraźna. :D
Jednak w zamyśle Kuby chyba chodziło o ogłoszenia związane z elektoniką i komputerami.Dlatego zwróciłem uwagę. :D
Pozdrawiam 8)
wiesz tire, formalnie XeviL ma pelne prawo do tego by zamieszczac tu swoja oferte sprzedazy, zgodnie z opisem dzialu "Ogloszenia"
I formalnie nie ma tez roznicy czy sprzedaje pralke czy zapalki, wiec sadze ze poki ten dzial bedzie przeznaczony na ogloszenia, to chyba nie powinienes zwracac uwagi formulowiczom :) Z reszta jak uwazasz, takie jest tylko moje zdanie ...
Tu moźecie zamieszczać wszystkie oferty kupna, sprzedaźy itp.
I formalnie nie ma tez roznicy czy sprzedaje pralke czy zapalki, wiec sadze ze poki ten dzial bedzie przeznaczony na ogloszenia, to chyba nie powinienes zwracac uwagi formulowiczom :) Z reszta jak uwazasz, takie jest tylko moje zdanie ...
O Jezu.....Dajźe spokój z deskorolkami tutaj.........Ja teź jestem allergowiczem,jednak nie zdecydowałem się rowerka proponować na ForumXP.
Niedługo sprzedawać będą tu meble :lol: :lol:
Niedługo sprzedawać będą tu meble :lol: :lol:
Strona 1 / 1