Sprawdzanie pisowni w Office 2003 PL
Zainstalowałem pakiet Office 2003 Proffesional z wszystkimi dodatkami, dodałem następnie SP1. W Wordzie od samego początku nie chce sprawdzać pisowni na bieźąco w trakcie pisania. Jeśli wcisnę F7 sprawdza, ale chciałbym aby było podkreślanie błędnych wyrazów w trakcie pisania. W opcjach wszystko jest włączone co powinno być, tzn. Narzedzia–>Opcje–>Pisownia i gramatyka–>Sprawdzanie pisowni w trakcie pisania. I nic
Pomoźecie :?:
Pomoźecie :?:
Odpowiedzi: 5
Bez źadnego problemu wyskakuje okienko z sugerowanymi poprawkami i sprawdzanie przebiega bez problemu. Czasami – nie jest to regułą – zaczyna poprawiać na źywca. Czy da coś skasowanie pliku normal.dot :?:
Niestety wszystko prawidłowo ustawione ...
Jak zachowuje się program jak wydajesz polecenie sprawdzenia pisowni np. z belki narzędziowej lub np. skrótem klawisza F7 :?:
Jak zachowuje się program jak wydajesz polecenie sprawdzenia pisowni np. z belki narzędziowej lub np. skrótem klawisza F7 :?:
Tutaj jest okienko z konfiguracją sprawdzania pisowni, co jest nie tak, źe nie chce to działać tak jak się naleźy ???
I tak jest, nie jestem teraz przy swoim kompie bo zrobił bym zrzut okienka, ale na innym kompie na próbę zainstalowałem i jest wszystko Ok. Na jednym i na drugim ta sama konfiguracja z WinXP + SP2 + wszystkie najnowsze łatki + NAV 2004PL
Powinna być wyłączona opcja Ukryj błędy ortograficzne w tym dokumencie
Strona 1 / 1