Sprawdzanie co sie dzialo na kompie
Zna ktos nazwe programu ktory potajemnie robilby zdjecia(zrzuty ekranu) tego co sie dzieje na kompie(mam winspy ale jesli oglada sie jakis film to on pokazuje jedynie czarne tlo)a mi zalezy na programie ktory dziala tak jak win spy tylko zeby pokazywal to co szlo
Odpowiedzi: 9
Przeglądając kiedyś stronke www.pcworld.pl (jego ftp)
napotkałem się na program który rejestruje wszystkie naciskane klawisze a zapewne są i o obszerniejszych moźliwośćiach trzeba poszukać ;) nie bawiłem sie takimi nigdy ale da rade znaleźc ;)
napotkałem się na program który rejestruje wszystkie naciskane klawisze a zapewne są i o obszerniejszych moźliwośćiach trzeba poszukać ;) nie bawiłem sie takimi nigdy ale da rade znaleźc ;)
a pro po programu do monitoringu, swego czasu uźywałem Desktop Detective Home jest to program który monitoruje właściwie wszystko i zapisuje do wglądu, z filmami jest róźnie raz zapisywał screen shota innym nie wiec moźesz sprawdzić jak chodzi u Ciebie pozdrawiam
Panowie spokojnie... 8)
Zeby sie obylo bez ceregieli... przymusowych wakacji od forum.
Kojocie – pamietaj ze tu na forum kazdy ma prawo sobie mowic co che (o ile nie obraza i zbytnio nie OTuje)
Wiec – take a deep breath and relax... 8)
Zeby sie obylo bez ceregieli... przymusowych wakacji od forum.
Kojocie – pamietaj ze tu na forum kazdy ma prawo sobie mowic co che (o ile nie obraza i zbytnio nie OTuje)
Wiec – take a deep breath and relax... 8)
Damianos – nie pchaj się tam gdzie cię nie proszą.Juź n–ty raz wpierniczasz się na chama i wygłaszasz swoje mądre inaczej hasełka :evil:
coyote_xp:Rebe:coyote_xp:Z tego co wiem to na forum się o keylogerach itp. nie romawia... ale przeciez jest pw !! :wink:
Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci ..nie cwaniakuj – od tego jest PW, a nie forum bś się pochwalił podejściem do regulaminu.
Rebe ja nie cwaniakuję tylko regulaminu przestrzegam,i niczym się nie chwalę.
Hehehe aleś opierdziel zebrał hehehe. Nie mogie normalnie :lol:
Rebe:coyote_xp:Z tego co wiem to na forum się o keylogerach itp. nie romawia... ale przeciez jest pw !! :wink:
Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci ..nie cwaniakuj – od tego jest PW, a nie forum bś się pochwalił podejściem do regulaminu.
Rebe ja nie cwaniakuję tylko regulaminu przestrzegam,i niczym się nie chwalę.
Z tego co wiem bedzie Ci ciezko znalezc program ktyory zlapie zdjecia z filmu, i to jeszcze potajemnie :P
Najlepiej sprawdzac "Ostatnio Otwierane Pliki", czyli historie w odtwrzaczu (dostpena najczesciej z menu Plik).
A o keyloggerach na forum nie rozmawiamy...
Najlepiej sprawdzac "Ostatnio Otwierane Pliki", czyli historie w odtwrzaczu (dostpena najczesciej z menu Plik).
A o keyloggerach na forum nie rozmawiamy...
A ja mam pytanie. Czy rozmowa o takich programach, których poszukuje lila jest dozwolone na forum czy nie?
coyote_xp:Z tego co wiem to na forum się o keylogerach itp. nie romawia... ale przeciez jest pw !! :wink:
Strona 1 / 1