Sprawa życia i śmierci - Nokia PC Suite pod Xp

Czołem wszystkim na Forum!

Palący problem: muszę koniecznie przekopiować zdjęcia z komórki na twardziela. Mogę to zrobić jedynie za pośrednictwem programu Nokia PC Suite. I tutaj zaczynają się schody. Otóż na moment przed zakończeniem instalacji wyskakuje komunikat o treści - jak dla mnie - bardziej niż enigmatycznej:

Microsoft.MSXML2,publicKeyToken="6bd6b9abf345378f",version="4.20.981.8.0",type="win32",processorArchitekture="x86"

Czy ktoś z obecnych na Forum wie, o co chodzi i jak temu zaradzić? Od razu mówię, że jeszcze kilka tygodni temu, tj. przed formatem partycji systemowej wszystko było tip-top.

Konfuguracja:

1. WinXp SP2

2. Preocesor: Athlon Xp 2600+

3. Zapora systemowa wyłączona (w tle pracują Ad-Aware oraz ZoneAlarm)

Pozdrawiam!

Ps. Na marginesie, po wykasowaniu niezainstalowanych komponentów programu w Moim komputerze, poniżej ikon z dyskami oraz napędami wymiennymi, zagnieździła się niedoszła ikona Nokii pod wielce wymowną nazwą "Inne". Czy wiecie, jak się tej irytującej skazy pozbyć?

Odpowiedzi: 1

Ikona powinna być gdzieś w HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\
NameSpace
Co do błedu, wyłącz strażnika Ad-watch z Ad-awere, blokuje on zmiany w rejestrze.
Bobi
Dodano
16.05.2006 16:47:13
Mental
Dodano:
16.05.2006 13:38:42
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1