Sprawa o dyskach.Pomocy!!!!!

Witam, mianowice mam taki problem, chcialbym zrobic cos takeigo,zeby poi wyciagniecu dysku i przelozeniu go do innegio kompa mial windowsa itp..Zrobic tak zwany dysk wymienny!!!!! Chcialbymz eby ktos napsial jak to zmiebnic...Bo ja mam dysk przy kompie i on jak sie go wyciagnie to zas sie pluje, ze jak chce go otworzyc to trzeba formata zrobic.Tak samo bylo u mojej kumpeli ze jej formata zrobic bylo trzeba,i przelozyc dysk i znow sie plul...JAK TO ZROBIC PROSZE O POMOC!!!!!

Odpowiedzi: 2

No wlasnie mam tylko jeden dysk ..i chodiz tez oto ze jak wyciagne i przeloze do inneog kompa to mi bedzie sie plul ze musze go formatowac..POZdzro sorka ze sie nie odzywalem tak dlugo ..
Nicolahenko
Dodano
20.02.2006 13:15:38
Przyłóź się do poisu, bo z tego coś napisął niewiele wynika, poza tym źep owinieneś .ściereczki mieć, by plwociny wycierać.
Ile masz dysków, jak ustawionych ?
Jezlei jedne to zapomnij, bo kaźde przenosiny do innego będą powodować tylko konieczność dogrywania do systemu tych komponentów sprźetowych, które zmianie ulegać będa. Pewnie to ma oznaczać tak konieczność "robienia formata".
Jezlei masz więcje dysków to któryś z niesystemowych – najpewnie w kieszeni zamontowany, mógłby słuźyć za taki "transporter". Tyle, źe moźe zachodizć koniecnzość sprawdzania ustawienia zworek.

więcej z tego coś napisął nie wyduszę.
Rebe
Dodano
13.02.2006 14:59:01
Nicolahenko
Dodano:
13.02.2006 14:03:46
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1