Sprawa Forum
Otworzyłem dzisiaj własne forum hyperlanforum.glt.plZapraszam!!!
DOPIERO STARTUJE WIEC JEST PRAWIE EMPTY
DOPIERO STARTUJE WIEC JEST PRAWIE EMPTY
Odpowiedzi: 12
www.phpbb.com
No wiec forum jak forum..Nie widze zeby bylo jakies zzerzniete...PS.Skad wziac forum ?
dla mnie to 4rm jest wypasiste ale to co podano do niego linka jest po prostu ZJECHANE i tyle powiem na temat tamtego forum :lol: :lol: :lol:
Czesc!Witam po długiej przerwie – na moim forum zaszly małe zmiany e–hyperion.tk– jest nowy skin ,a przed chwilką wykonalem banner ktory jest TU..Zapraszam.
Jeszcze raz pytam co odgapiłem od waszego forum????Bo nie widze podobienstw poza tymi oczywistymi :roll:
Co do wygladu to narazie jest standardowy phpbb ale moje forum ma dopiero 1 dzien wiec nie nalezy od niego za duzo wymagac narazie nie zmieniam wygladu bo chce miec takie same kolory forum jak i mojej strony która narazie powstaje!!!!
Co do wygladu to narazie jest standardowy phpbb ale moje forum ma dopiero 1 dzien wiec nie nalezy od niego za duzo wymagac narazie nie zmieniam wygladu bo chce miec takie same kolory forum jak i mojej strony która narazie powstaje!!!!
Naprawde strasznie zerrrznieete :( ..... Moze popracuj chociaz nad jego wygladem bo standardowy wyglad forum kazdy moze miec!!!
Nikt sie nikogo extra nie czepia, to raz. A dwa, to uwagi takie jak wyzej napisalem mozna sobie powymieniac na czacie – taki sam poziom. No a jesli nie widzisz w tym nic zlego, to powinienes sobie przeczytac cos co nazywa sie "Netykieta".dudek81:... niektórzy się mnie extra czepiają. Duźo osób tak pisze, więc ja teź.
Nie widze w tym niczego złego.
EL NINO:dudek – czy znajde kiedys jakis temat w ktorym nie bedzie Twoich nic nie wnoszacych do tematu kilku slow. Wziales sobie za punkt honoru aby w kazdym poscie cos dopisac ? Cos mi sie wydaje, ze bedziemy sie gniewac.dudek81:Fajnie się zapowiada.
P.S. Dotyczy to rowniez innych z tymi dopiskami:
"ja tez tak mam"
"a u mnie chodzi"
"rulezz"
itp
Chwaliłem to FORUM.
Ale ostatnio widze, źe niektórzy się mnie extra czepiają. Duźo osób tak pisze, więc ja teź.
Nie widze w tym niczego złego.
Ale jeźeli zrobiłem coś nie tak to SORRY !!!!!!!
dudek – czy znajde kiedys jakis temat w ktorym nie bedzie Twoich nic nie wnoszacych do tematu kilku slow. Wziales sobie za punkt honoru aby w kazdym poscie cos dopisac ? Cos mi sie wydaje, ze bedziemy sie gniewac.dudek81:Fajnie się zapowiada.
P.S. Dotyczy to rowniez innych z tymi dopiskami:
"ja tez tak mam"
"a u mnie chodzi"
"rulezz"
itp
Fajnie się zapowiada.
Pozdrówki
Pozdrówki
No nie powiedział bym.....Moze troche sie kierowałem waszym regulaminem ale i tak nikt tego nie czyta ,a rózni sie od waszego po drugie pozostałe rzeczy sa inne bleeeeee nie moja wina ze zrobiliscie forum a phpbb i niektóre rzeczy sa podobne z wygladu ale takich for jest w pełno i wszystkie maja te same przysiski etc.
Gratuluje pomysłowości i inwencji twórczej. Zerźnąłeś większość pomysłów z tego forum. Posunąłeś się nawet dalej w swojej bezczelności bo zerźnąłeś sobie regulamin tego forum. Szkoda wogóle komentować...zastanawiam się czy nie usunąć teraz Twojego ogłoszenia....
Strona 1 / 1