Sposób na aktualizacje
ej nie jakis koles co ma zaktualizowanego windowsa napisze posta z tym cd keyem co w microsofcie podajom i bez zadnych crackow sie kazdy obejdzie
Odpowiedzi: 12
gagman–dzięki za odpowiedź :idea: .mam home ,myślałem źe ten kluczyk jest właśnie do tego pojazdu :( . pazdrawiam
to klucz do wersji korporacyjnej Windows XP Professional.
Windows działający z tym kluczem, z załoźenia nie wymaga aktywacji. Problemy pojawiają się jedynie w przypadku próby przeprowadzenia update'u systemu.
Jednak na to teź są sposoby (kilka z nich podanych juź było na tym forum
Pozdrawiam
Windows działający z tym kluczem, z załoźenia nie wymaga aktywacji. Problemy pojawiają się jedynie w przypadku próby przeprowadzenia update'u systemu.
Jednak na to teź są sposoby (kilka z nich podanych juź było na tym forum
Pozdrawiam
slayer– podałeś klucz(uniwersal ghi).powiedz ,czy po zakończeniu instalacji win chce być aktywowany ?a jeśli tak co trzeba zrobić.
mam teraz kraka ale jeszcze nie minął miesiąc i jeśli nie zadziała zastosuję się do twojego sposobu :wink:
pozdrowionka
mam teraz kraka ale jeszcze nie minął miesiąc i jeśli nie zadziała zastosuję się do twojego sposobu :wink:
pozdrowionka
ej jak mozecie to mi dajcie wszystkie znane wam linki takich stron z crackami do home edition bo ja qrcze jush ze 3 cracki probowalem i nie wypalili łeeeeeeee :((( dzieki
ej jak mozecie to mi dajcie wszystkie znane wam linki takich stron z crackami do home edition bo ja qrcze jush ze 3 cracki probowalem i nie wypalili łeeeeeeee :((( dzieki
Owszem, owszem, nie twierdzę inaczej.
SLAY3R ja nie napisałem źe ten key jest zły. Teź jechałem na nim przez jakiś czas.
Mówię tylko źe jesli gościu bedzie miał ochotę na updaty – będzie musiał po jego wpisaniu zastosować dodatkowe działania. :)
Pozdrawiam
Mówię tylko źe jesli gościu bedzie miał ochotę na updaty – będzie musiał po jego wpisaniu zastosować dodatkowe działania. :)
Pozdrawiam
SLAY3R ja nie napisałem źe ten key jest zły. Teź jechałem na nim przez jakiś czas.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jadę na tym kluczu juź baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo długo, a aktualizacje to ja olewam (szczególnie service pack) :)
Będziesz miał potem problemy z aktualizacją, ale tyle postów juź o tym było; napewno coś znajdziesz...
wpisz podczas instalacji :mrgreen:
wpisz podczas instalacji :mrgreen:
Strona 1 / 1