Sport
Jak tam u was z sportem. Trenujecie coś , chodzicie na siłke , ćwiczycie we własnym zakresie?
Ja osobiście kocham koszykówke a wolnym czasie śmigam na deskorolce;)A tak dla wzmocnienia ciała to ćwiczonka w domu(3 razy w tygodniu po 2 serie+rozciaganie)[pompeczki,przysiady,brzuszki,spręzyna i cięźarki (4kg)]
Do siłowni nie ma czasu isć:([matura] ale głową kolan nadal dotykam :lol:.
Ja osobiście kocham koszykówke a wolnym czasie śmigam na deskorolce;)A tak dla wzmocnienia ciała to ćwiczonka w domu(3 razy w tygodniu po 2 serie+rozciaganie)[pompeczki,przysiady,brzuszki,spręzyna i cięźarki (4kg)]
Do siłowni nie ma czasu isć:([matura] ale głową kolan nadal dotykam :lol:.
Odpowiedzi: 20
zimą namiętnie jazda na nartach a latem to rower górski i pływanie, ale się nie przemęczam, nie dlatego źe nie mam czasu ale z lenistwa. Tak, głównie narty /funcarving the best :D /
Grałem parę lat amatorsko, z byłymi zawodowcami i amatorami na lodowisku w Gdańskiej Hali Olivia na pozycji defenser–goniec.
IMO na łyźwach to nie to samo co na rolkach w unihokeja ale i tak wielka frajda.
Grałem w dobrze zgranej 5, a graliśmy najczęsciej o browar.
IMO na łyźwach to nie to samo co na rolkach w unihokeja ale i tak wielka frajda.
Grałem w dobrze zgranej 5, a graliśmy najczęsciej o browar.
Ale graliście na jakis turniejach czy coś??
hehe ja to pamiętam ,źe nawet nie druzy a gangi powstawały;)Fajnie wyglądało jak banda 15–17latków z kijami,w starych spodniach wchodziła na boisko i wszystkich wyrzucałaA grało sie fajowo,do dzis mam siniaki:)
Tez pare lat temu grałem w hokeja na rolkach. Graliście w jakis druzynach, jakieś turnieje, cos w tym stylu?? Ciagle mnie ten sport interesuje, niestety juz nie gram, dajcie znać jak wam sie w tym sporcie "kariera" :wink: toczyła
Tez pare lat temu grałem w hokeja na rolkach. Graliście w jakis druzynach, jakieś turnieje, cos w tym stylu?? Ciagle mnie ten sport interesuje, niestety juz nie gram, dajcie znać jak wam sie w tym sporcie "kariera" :wink: toczyła
hehe ja mam teraz 15 lat ale w hokeja ulicznego nie gram, 4 lata gram w pilke i jak jest zima to tez trenuje siatke
mcscr@by:Kiedyś to lubiłem sobie z kumplami w hokeja...
O kurna ale mi oldchoolowe czasy przypomniałeś;) Jak miałem z 15 latek to ześmy na szkolnym boisku w hokeja ulicznego grali:)
Właśnie gdzie są moje rolki :roll:
zaawansowanie trenuje siatkówke. Koszykówka i noga to prawie codziennie w wakacje. Lubie pływać i 3 razy w tygodniu siłownia.
Trenować umysł trzeba. Ciało bez umysłu słabe jest. Medytować duźo musicie. Cierpliwości nabierać.
Pozdrawiam.
P.S. Kiedyś kickboxing i aikido, obecnie brak czasu.
Pozdrawiam.
P.S. Kiedyś kickboxing i aikido, obecnie brak czasu.
Kiedyś to lubiłem sobie z kumplami w hokeja pograć, ale teraz to juź nie ten wiek i brak kondychy :P
Ale pasja do tego sportu pozostała.
Teraz to tylko w TV mecze ligi NHL poglądam.
Oprócz tego grywam w Dartsa i to całkiem nieźle.
Ale pasja do tego sportu pozostała.
Teraz to tylko w TV mecze ligi NHL poglądam.
Oprócz tego grywam w Dartsa i to całkiem nieźle.
aligator:jak jestem w formie to mi się uda kilogram podnieść(czyt. litr) :mrgreen:
Ale tylko porcjami :mrgreen:
Eeeee :lol: jakieś dziwne sporty uprawiacie :?: Kiedyś tylko piłka, owszem. Teraz to tylko sex, papierosy a jak jestem w formie to mi się uda kilogram podnieść(czyt. litr) :mrgreen:
Ps. Kolejność podana jest moją preferowaną...
Ps. Kolejność podana jest moją preferowaną...
The_judge:ale trzymam się z dala od wszelkich anabolików itp
Tez sie trzymam od nich zdala ale sa takie ktore mozna brac i to nie sa sterydy.Tylko same witaminki.
Smash:Btw ktoś moźe z ćwiczących siłowo uzywaj jakis odźywek?
ja popijam sobie przed i po treningu odźywkę węglowodanową –> w smaku taki shake jak w MCdonals ;) ale trzymam się z dala od wszelkich anabolików itp
Zadnych odzywek(brak funduszy), tylko duzo bialka zajadam.
no prosze a podobno komputerowcy to same niedorajdy :D Btw ktoś moźe z ćwiczących siłowo uzywaj jakis odźywek?
Mam 3 godziny WFu w tygodniu. Trenować nic nie trenuję. Jestem typowym krótkodystansowcem (100 i 300 m). Chętnie kopię piłkę oraz rzucam nią do kosza. Sport przedewszystkim dla odreagowania stresu.
Tez ma wf ale bardziej dla relaksu. :D :D
Ja z kolei trenuje półzawodowo tenis stołowy.
Reszta to koszykówka, piłka noźna, ale juź tylko w formie relaksu. Ewentualnie troszeczkę ćwiczeń siłowych.
Ja w odróźnieniu od Was mam takźe jeszcze wf ;)
Reszta to koszykówka, piłka noźna, ale juź tylko w formie relaksu. Ewentualnie troszeczkę ćwiczeń siłowych.
Ja w odróźnieniu od Was mam takźe jeszcze wf ;)