Spolszczenie do PSP 7.04 [NOWE]
Witam.
Poszukuję spolszczenia do Paint Shop Pro 7.04. Szukałem przez cały dzień, ale nie znalazłem nic. Na tym forum sprawa ta była poruszana juź raz w roku 2002 (wrzesień), ale link który wtedy został podany juź niestety nie działa... Byłbym niesamowicie wręcz wdzięczny za podanie nowego linku, albo wysłanie na mój adres takiego spolszczenia.
Ewentualnie zadowolę się spolszczeniem do innej wersji PSP, ale tylko, jeśli zdobycie tej wersji będzie moźliwe. [Bo znalazłem wersję dla np. PSP 7.01, ale wersji samego programu juź znaleźć nie mogłem nigdzie. Nawet na eftepie samego jasc software]
Z góry wielkie, wielkie dzięki.
Mój mail: dosik(at)o2.pl
Poszukuję spolszczenia do Paint Shop Pro 7.04. Szukałem przez cały dzień, ale nie znalazłem nic. Na tym forum sprawa ta była poruszana juź raz w roku 2002 (wrzesień), ale link który wtedy został podany juź niestety nie działa... Byłbym niesamowicie wręcz wdzięczny za podanie nowego linku, albo wysłanie na mój adres takiego spolszczenia.
Ewentualnie zadowolę się spolszczeniem do innej wersji PSP, ale tylko, jeśli zdobycie tej wersji będzie moźliwe. [Bo znalazłem wersję dla np. PSP 7.01, ale wersji samego programu juź znaleźć nie mogłem nigdzie. Nawet na eftepie samego jasc software]
Z góry wielkie, wielkie dzięki.
Mój mail: dosik(at)o2.pl
Odpowiedzi: 8
jesli jest crack, to nic dziwnego... postaraj sie o pelna wersje :)
a mi to do PSP 7.04 niedziala :( wyskakuje mi blad a jego tresc brzmi : "psp.exe" nie jest wlasciwym plikiem do zalatania! (mozliwy konflikt wersji)(podczas czytania psp.exe...)
doradzcie co zrobic
doradzcie co zrobic
a moze ma ktos do Paint Shop Pro 8.10 spolszczenie ??
byl bym rowniez wdzieczny :)
byl bym rowniez wdzieczny :)
DOSik:Jeśli to nie tajemnica to... jak ty to znalazłeś?! :)
Ma się tą bazę na dysku :mrgreen:
Wielkie, wielkie dzięki. Jeśli to nie tajemnica to... jak ty to znalazłeś?! :)
Wielkie, wielkie dzięki. Jeśli to nie tajemnica to... jak ty to znalazłeś?! :)
moźe ktoś ci pomoźe na tym forum:
www.forum...
mynajms, czytałeś regulamin ? nielegalny link, cracki na tym forum......aligator.....
www.forum...
mynajms, czytałeś regulamin ? nielegalny link, cracki na tym forum......aligator.....
Strona 1 / 1