spolszczenie do Age of Empires 3
Ma ktosźe spolszczenie jak tak to prosze o podanie linku albo wyślijcie mi na crazy22@op.pl
Odpowiedzi: 18
ta to powiedz mi gdzie on jest ba ja obadałem cały folder z grą i niegdzie nie ma pliku mającego nazwe Launge.dll mi sie zdaje źe to jest spolszczenie do 1 części Age of Empires
Pewnie przenieść do folderu, który zawiera pliki językowe.
A jeśli ja sie nie myle to jest spolszczenie do pierwszej części age of empires... a jak nie to powiedzcie gdziw wrzucić ten plik z góry thx
Mam wraźenie tompors, źe próbujesz jakiś rekord pobić.
Dwa posty i trzy "wykroczenia". Bawisz się w krakowanie, zwracasz się do kogoś per "lama" i nie uzywasz przycisku zmień (post połączyłem chociaz powinienem wywalić)
Rób tak dalej, a sobie nagrabisz.
Dwa posty i trzy "wykroczenia". Bawisz się w krakowanie, zwracasz się do kogoś per "lama" i nie uzywasz przycisku zmień (post połączyłem chociaz powinienem wywalić)
Rób tak dalej, a sobie nagrabisz.
tompors fajnie ze nie jestes "lama" i podales link do spolszczenia...
Ale nie pisz posta pod postem, gdy chcesz cos dodac lub wyedytowac masz do tego przycisk ZMIEN
Ale nie pisz posta pod postem, gdy chcesz cos dodac lub wyedytowac masz do tego przycisk ZMIEN
tompors fajnie ze nie jestes "lama" i podales link do spolszczenia...
ludzie maci google a wy jak lamy nie umiecie sie posługiwac rozumiem cos trudniejszego ale to ......
http://www.softwarepatch.pl/plik/1471/spolszczenia/gry/Spolszczenie_Age_of_Empires.html
http://www.softwarepatch.pl/plik/1471/spolszczenia/gry/Spolszczenie_Age_of_Empires.html
-
Czesc <BR><BR>dzieki za link do spolszczenia ale jest druga sprawa gdzie je wkleic bo w foldeze z gro nie ma zadnych plików tekstowych <BR><BR>Pozdrawiam <BR>
-
<p>Znalazlem spolszczenie na tej stronie http://www.spolszczenia.pl/Spolszczenia-Plik-290-Age_of_Empires_III.html dziala a jak zainstalowac to posze bo jest instrukcja proste !!!</p><p>-------------- </p><p><b>Edycja postów działa do czterech godzin, a Ty masz obowiązek z niej korzystać a nie walić posta pod postem.<br></b></p><p><b>Żółty </b></p>
ano na tym :mrgreen:
tfuuu wypluj te słowa :mrgreen:
"choroby weneryczne"
tfuuu wypluj te słowa :mrgreen:
adik154:mettal:"zalapalem jakis syf" :P
kurna to był mój tekst :mrgreen: nawet temat jakos tak swego czasu nazwałem :)
temat na tym forum?? To mi sie bardziej kojarzy z furum medycznym, a konkretniej działem "choroby weneryczne" :mrgreen:
nawet temat jakos tak swego czasu nazwałem :)
kurde, ale trafilem :mrgreen: Adik154, ale u Ciebie to chyba byla przypadek, bo nie powiesz mi ze bezmyslnosc? :wink: :P
nawet temat jakos tak swego czasu nazwałem :)
kurde, ale trafilem :mrgreen: Adik154, ale u Ciebie to chyba byla przypadek, bo nie powiesz mi ze bezmyslnosc? :wink: :P
mettal:"zalapalem jakis syf" :P
kurna to był mój tekst :mrgreen: nawet temat jakos tak swego czasu nazwałem :)
A no widzisz, albo nie zdaja sobie z tego sprawy, albo sa extremalistami i lubia przegladac setki maili i otwierac zalaczniki z niespodzinka – a potem placz na forum bo – "zalapalem jakis syf" :P
A no widzisz, albo nie zdaja sobie z tego sprawy, albo sa extremalistami i lubia przegladac setki maili i otwierac zalaczniki z niespodzinka – a potem placz na forum bo – "zalapalem jakis syf" :P
mettal, jestem pełem podziwu, dla Tych wszystkich co tak chętnie podają tak swoje e–maile. Przecieź to ich tak zaspamuje, źe nie będą wiedzieli gdzie to wszystko wyrzucać.
Ale jupi nie lubi szukac – damiancore,on woli jak mua na miala wysylaja, bo to przeciez wygodniejsze i zadnej pracy nie trza w to wkladac :wink:
Jest szansa na znalezienie spolszczenia. Wystarczy się troszke potrudzić, tylko pytanie jest po co? Skoro gra wyszła wpolskiej wersjii językowj. Z tego co przeglądałem to niektórzy wrzucali na dawmowe serwery plików takowe spolszczenia, ale to nigdy nie wiadomo co w takich się zawiera(i przez ile jeszcze będą tam dostepne).
A jest wogóle do tego spolszczenie :?:
Strona 1 / 1