Spolszczenie DAEMON Tools
sorki moze ten post nie na czasie ale chce wiedzieć czemu nie działa mi spolszczenie do nowej wersji DAEMON Tools 4.00HE ale działało w poprzedniej i czy jest do tego wogule spolszczenie???
A przy okazji instalka zawiera wirusa Adware jak zaznaczy sie opcje search bare.
A przy okazji instalka zawiera wirusa Adware jak zaznaczy sie opcje search bare.
Odpowiedzi: 7
Macie tu spolszczenie do Daemon Tools 4.00, gdyby były jakieś błędy itp, to prosil bym o info, wtedy zrobie poprawkę :wink:
Daemon Tools 4.0.0 PL
Daemon Tools 4.0.0 PL
aha to wrzystko wiadomo dzięki wielkie.
Anaxdin:A i czy(4.00 64bit) wersja 64 bitowa polseci mi na mojej 32 bitowej???
Do wersji 64bit, musialbys posiadac procesor 64bit,oraz system operacyjny 64bit.
Umię uruchomic program nawet jak jest po angielsku ale ja wole programy z polkim tłumaczenie a nie angielskie.Ale mimo to wiem co tam pisze choć nie zna angielskiego i potrafie zamontować obraz płyty w tym programie.
A jak nie ma to trza sobie napisac samemu oh... komu sie chce no to ja to zrobie jak bede miał troszke czasu.
––––––––––––––––––––––
A co do czytania uwaznie co wybieram w czasie instalacji to mi sie nie chce a pozatym kogo to obchodzi.
––––––––––––––––––––––
A i czy(4.00 64bit) wersja 64 bitowa polseci mi na mojej 32 bitowej???
A jak nie ma to trza sobie napisac samemu oh... komu sie chce no to ja to zrobie jak bede miał troszke czasu.
––––––––––––––––––––––
A co do czytania uwaznie co wybieram w czasie instalacji to mi sie nie chce a pozatym kogo to obchodzi.
––––––––––––––––––––––
A i czy(4.00 64bit) wersja 64 bitowa polseci mi na mojej 32 bitowej???
4 jest tak łatwa w obłudze, źe nawet ktoś kto zna podstawy angielskiego powinien się zczaić.
Angielskiego za dobrze nie znam ale mam juź internet od 2 lat i takie wyraźenia jakie tam są pojawiają się często w sieci więc nie widze najmniejszego problemu.
Angielskiego za dobrze nie znam ale mam juź internet od 2 lat i takie wyraźenia jakie tam są pojawiają się często w sieci więc nie widze najmniejszego problemu.
1. Spolszczenie nie dziala do 4.00 bo to calkiem nowa wersja.
2. Do czworki jeszcze nie mam spolszczenia i nie wiem niby po co,p rogram jest przeciez banalny.
3. Trzeba czytac to co wyswietla instalator, a nie klikac bezmyslnie NEXT, program pyta podczas instalacji czy chcesz instalowac tego Search Bar'a i pisze tam rowniez ze to Adware
2. Do czworki jeszcze nie mam spolszczenia i nie wiem niby po co,p rogram jest przeciez banalny.
3. Trzeba czytac to co wyswietla instalator, a nie klikac bezmyslnie NEXT, program pyta podczas instalacji czy chcesz instalowac tego Search Bar'a i pisze tam rowniez ze to Adware
"Spolszczenie jest udostępniane oddzielnie"
http://www.dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=1176&t=59
http://www.dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=1176&t=59
Strona 1 / 1