splinter cell pandora
po kliknięciu na "single player" gra wyskakuje do pulpitu i pokazuje komunikat: Please insert the correct cd–rom select ok and restart application.
Wkładałem cd3 do kaźdego napędu i nic się nie zmienia.Ma ktoś jakiś pomysł?
Wkładałem cd3 do kaźdego napędu i nic się nie zmienia.Ma ktoś jakiś pomysł?
Odpowiedzi: 3
netrox masz kurna problem z zrozumieniem czytanego tekstu ?
Na to wygląda.
Jest jasno napisane, źe źle zostało ominięte zabezpieczenie.
Źle czyli dla twojej informacji :
albo 'kopia bezpieczeństwa' została w niewłaściwy sposób nagrana uniemoźliwiając odtworzenie ( w tym przypadku zabezpieczenie NewSecu.Rom, LaserLock, SafeDisk itp )
Fizyczna sygnatura płyty nie moźe być odczytana bez emulatora RMPS, korekcji subkanałów, korekcji błednych sektorów lub Cracka/Patcha się nie obejdzie.
Wiec prosze Ciebie nie zwracaj uwagi jeśli nie rozumiesz co zostało napisane.
Na to wygląda.
Jest jasno napisane, źe źle zostało ominięte zabezpieczenie.
Źle czyli dla twojej informacji :
albo 'kopia bezpieczeństwa' została w niewłaściwy sposób nagrana uniemoźliwiając odtworzenie ( w tym przypadku zabezpieczenie NewSecu.Rom, LaserLock, SafeDisk itp )
Fizyczna sygnatura płyty nie moźe być odczytana bez emulatora RMPS, korekcji subkanałów, korekcji błednych sektorów lub Cracka/Patcha się nie obejdzie.
Wiec prosze Ciebie nie zwracaj uwagi jeśli nie rozumiesz co zostało napisane.
Ty jestes czlowieku prze as... Piszesz jakies glopoty o zabezpieczeniach, wogole sam nie wiesz o czym piszesz... To samo pisales w temacie ktory ja zalozylem. Porady na zasadzie: komputer nie dziala, kup nowy. A co do problemu to ja bym poprostu skopiowal cracka...
Masz takie objawy na orginalnej grze ?
Chyba nie.
Więc zabezpieczenie gry zostało źle ominięte.
Chyba nie.
Więc zabezpieczenie gry zostało źle ominięte.
Strona 1 / 1