Splinter cell cz. 1 vs Max Payne 2
Witam co sadzicie o tych grach
Splinter cell jest zaliczana do strzelanek ale tak naprawde niewiem czy ta gra na tym polega juz od misji w Cia zabronione jest uzywanie broni palnej fabuła tej gry jest dosyc ciekawa lecz ukrywanie sie i chodzenie na kucka przez polowe gry doprowadza do szalu i stanu zmeczenia przy kompie
Max payne bardzo ciekawa gierka dosyc trudna podczas strzelania mozna zauwazyc ze jest jak by maly motyw z matrixa rowniez ciekawa fabula poczatek niczym resident evil a urywki ze snów i zacmiony obraz rowniez fajowy chodz czasem doprowadzajacy do zachwiania rownowagi i bulu oczu :) max payne 2 jest krotką dosyc gra mimo 2 płyt ma 3 partie po kilka misji gralem w nia okolo 25 godzin
moje oceny tych gier to
Splinter cell 6/10
max pyne 2 8/10
A jaka jest wasza ocena ??
Splinter cell jest zaliczana do strzelanek ale tak naprawde niewiem czy ta gra na tym polega juz od misji w Cia zabronione jest uzywanie broni palnej fabuła tej gry jest dosyc ciekawa lecz ukrywanie sie i chodzenie na kucka przez polowe gry doprowadza do szalu i stanu zmeczenia przy kompie
Max payne bardzo ciekawa gierka dosyc trudna podczas strzelania mozna zauwazyc ze jest jak by maly motyw z matrixa rowniez ciekawa fabula poczatek niczym resident evil a urywki ze snów i zacmiony obraz rowniez fajowy chodz czasem doprowadzajacy do zachwiania rownowagi i bulu oczu :) max payne 2 jest krotką dosyc gra mimo 2 płyt ma 3 partie po kilka misji gralem w nia okolo 25 godzin
moje oceny tych gier to
Splinter cell 6/10
max pyne 2 8/10
A jaka jest wasza ocena ??
Odpowiedzi: 8
Masz rację Smash. Muzyka tworzy klimat obu Maxów. Coś niesamowitego– no i jeszcze zamiast filmikow komiksy... Mniam. :P Szkoda ze wiecej takich gier nie ma. :(
Splinter Cell mi sie nie podobał bo męczy mnie takie skradanie się itp:)
Max 2 był ok. Ciekawa fabuła i bardzo dobre zakończenie, tzn to standardowe w którym ta jego laska ginie:) A i bym zapomniał, genialna muzyka 8)
Max 2 był ok. Ciekawa fabuła i bardzo dobre zakończenie, tzn to standardowe w którym ta jego laska ginie:) A i bym zapomniał, genialna muzyka 8)
Jeźeli ktoś chce to mam na sprzedaź orginalną Splinter Cell PL
Dl;a mnie Splinter Cell 10/10! Najlepsza skradankai trzeba pomyśleć.
Max Payne 2: Moja ocena to 9/10.Minimalnie słabsza od jedynki. Ale nadal rewelacyjna. Fajna fabuła i wykonanie.
Obie gry są znakomite. :)
Max Payne 2: Moja ocena to 9/10.Minimalnie słabsza od jedynki. Ale nadal rewelacyjna. Fajna fabuła i wykonanie.
Obie gry są znakomite. :)
splinter cell – 8/10 (troche za duzo skradania, a za malo akcji)
max 2 – 9/10 (oczko mniej za ta jego "krótkość" :) )
tak poza tym to w obie gierki milo sie gralo
pozdrawima
max 2 – 9/10 (oczko mniej za ta jego "krótkość" :) )
tak poza tym to w obie gierki milo sie gralo
pozdrawima
A ja jestem zwolennikiem Splinter Cella 9/10
A max payne :?: 4/10
Nie powinno być gier które się przechodzi w kilka godzin.
A max payne :?: 4/10
Nie powinno być gier które się przechodzi w kilka godzin.
Dla mnie Splinter Cell 8,5/10
Max Payne 1 nawet fajny był 7/10 a MP 2 to dla mnie kaszan
Max Payne 1 nawet fajny był 7/10 a MP 2 to dla mnie kaszan
Splinter Cell to gratka dla fanów tytułu oraz fabuły (oraz antyfanów takich gier jak Serious Sam :x Soldier of Fortune 1/2) dałbym 8,5/10
Max Payne jako całośc okey przy czym 2:The Fall of Max Payne nieco gorsze od poprzednika 9/10
Max Payne jako całośc okey przy czym 2:The Fall of Max Payne nieco gorsze od poprzednika 9/10
Strona 1 / 1