SPIS TRESCI
witam wszystkich
szukam jakiegos malego programiku ktory potrafi zrobic spis tresci
chodzi mi o to ze mam kilka folderów w nich kilkadziesiat innych folderow i chodzi o to zeby zrobil cos takiego
DIVX
NAZWA FOLDERU
NAZWA FOLDERU
SYSTEMOWE
NAZWA FOLDERU
NAZWA FOLDERU
I TAK DALEJ
JESLI KTOS TAKOWY POSIADA BLAGAM O INFO
szukam jakiegos malego programiku ktory potrafi zrobic spis tresci
chodzi mi o to ze mam kilka folderów w nich kilkadziesiat innych folderow i chodzi o to zeby zrobil cos takiego
DIVX
NAZWA FOLDERU
NAZWA FOLDERU
SYSTEMOWE
NAZWA FOLDERU
NAZWA FOLDERU
I TAK DALEJ
JESLI KTOS TAKOWY POSIADA BLAGAM O INFO
Odpowiedzi: 3
moźe wystarczy
w totalcmd jest wtyczka–packer CatalogMaker.wcx – zaznacz w nim tylko foldery a zrobi plik cat zachowujący się jak archiwum folderów. Jeśli nie ma to sobie ściągnij ze strony Ghistlera i zainstaluj pod rozszerzenie .cat
jeśli to mają być tylko nazwy folderów to moźna naskrobać progsa :)dir /s m:mp3*. >d:foldery.txt
2003–10–31 16:34 .
2003–10–31 16:34 ..
2004–02–02 23:24 Goya
2004–01–30 22:16 Garbage
2003–10–31 16:34 Sounds
2003–10–31 16:34 Voices
2003–10–31 16:34 yyy
dir /s /B m:mp3*. >d:foldery.txt
m:mp3Goya
m:mp3Garbage
m:mp3Sounds
m:mp3Voices
m:mp3VoicesKaya Yanar
m:mp3yyy
w totalcmd jest wtyczka–packer CatalogMaker.wcx – zaznacz w nim tylko foldery a zrobi plik cat zachowujący się jak archiwum folderów. Jeśli nie ma to sobie ściągnij ze strony Ghistlera i zainstaluj pod rozszerzenie .cat
ADC – wraz z ze spolszczeniem bodajźe – jest do ściągnięcia na www.komputerswiat.pl
A wogóle – zajrzyj na przeglądarkę i wpisz KATALOG – moźe to coś da? Najlepiej wejdź z miejsca w zaawansowane wyszukiwanie.
A wogóle – zajrzyj na przeglądarkę i wpisz KATALOG – moźe to coś da? Najlepiej wejdź z miejsca w zaawansowane wyszukiwanie.
moze troche zawile napisalem
poprostu chodzi mi o to zeby skatalogowac wszystkie foldery zeby zrobic spis na plytke cd
i wazna sprawa chodzi mi tylko o katalog glowny i podkatalogi (nazwy) a nie o to co sie w nich znajduje
kiedys mialem taki soft pobrany ze strony z polskimi programami www.polskieprogramy.pl ale niestety nie pamietam nazwy a pozatym serwis zamkniety
pozdrawiam
poprostu chodzi mi o to zeby skatalogowac wszystkie foldery zeby zrobic spis na plytke cd
i wazna sprawa chodzi mi tylko o katalog glowny i podkatalogi (nazwy) a nie o to co sie w nich znajduje
kiedys mialem taki soft pobrany ze strony z polskimi programami www.polskieprogramy.pl ale niestety nie pamietam nazwy a pozatym serwis zamkniety
pozdrawiam
Strona 1 / 1