Spam z CentrumXP.pl

Jak pozbyć się Spamu z serwisu CentrumXP.pl. Robiłem tak juź chyba ze trzy razy jak pisze w instrukcji, ale ta opcja smieje się ze mnie i maile z informacjami serwisu CentrumXP.pl przychodzą dalej. Moze ktoś z kolegów ma inny sposób na pozbycie się tego spamu? Dzięki za pomoc.

Dostałeś tego maila, poniewaź znajdujesz się na liście mailingowej serwisu CentrumXP.pl.
Aby usunąć swój adres z listy wejdź na stronę: http://www.centrumxp.pl/subskrypcja/index.php?email=@tlen.pl&los=959638212030172546&polecenie=usun.

Aby zmienić adres e–mail lub typ wiadomości (tekst, HTML) kliknij na link: http://www.centrumxp.pl/kontakt/subskrypcja/index.php?email=@tlen.pl&los=959638212030172546&polecenie=edytuj.

Odpowiedzi: 20

@Ad@$, miałem właśnie zacząć klarować koledze @Kuba po raz drugi od nowa to samo, ale wyręczyłeś mnie świetnie, dzięki. Zastanawiam się tylko jak długo moźna kogoś karmić takimi aktulalnościami jak ktoś tego sobie nie źyczy???
Marco1952
Dodano
22.11.2005 16:05:05
Kuba – chyba jednak nie o to chodziło Autorowi. Chce otrzymywac powiadomienia z odpowiedziami z forum ale nie chce otrzymywac aktualności CXP.

Marco – Zatem na filtrze ustaw sobie regułe niedopuszczania tematu "Aktualności CentrumXP.pl".
Ad@$
Dodano
22.11.2005 15:45:52
Więc informuje cie: jeśli nie chesz dostawać "niechcianej poczty", to sobie to odznacz w profilu lub w czasie pisania posta. Przy wysłaniu kaźdego postu decydujesz czy chcesz dostać powiadomienie czy nie, jesli nie umiesz z tej moźliwość skorzytsać, to się nie dziw źe maile dostajesz.
Kuba
Dodano
22.11.2005 15:40:41
Wybacz kolego @Kuba, jeźeli zwracasz się do mnie? To niestety muszę ci napisać źe dla mnie nazwa niechcianego maila jest właśnie "SPAM" a ja taki otrzymuje z CentrumXP.pl. i dopóki tak będzie, to niestety czy ci się to podoba czy nie, to tak właśnie będę nazywał niechciane informacje z Centrum XP :wink:
Marco1952
Dodano
22.11.2005 09:02:47
a kto powiedział, źe napisałem to do ciebie.
Po za tym mógłbyś przestać dopisywać jakieź nic nie wnoszące bzdury do starych topików.
Kuba
Dodano
22.11.2005 02:26:38
Marco1952:
Jak pozbyć się Spamu z serwisu CentrumXP.pl. Robiłem tak juź chyba ze trzy razy jak pisze w instrukcji, ale ta opcja smieje się ze mnie i maile z informacjami serwisu CentrumXP.pl przychodzą dalej. Moze ktoś z kolegów ma inny sposób na pozbycie się tego spamu? Dzięki za pomoc.......

–to nie ja uźywam tego określenia tylko odpowiadam na problem Marco, przeczytaj temat zanim coś napiszesz.
PrzemykMTW
Dodano
22.11.2005 02:18:26
To sobie ustaw w profilu aby Ci nie przychodziły, takie to trudne? I prosze nie uźywaj pojęcia "spam z CentrumXP.pl – znajdź sobie gdzieś definicje słowa SPAM, a potem uźywaj słów których nie rozumiesz.
Kuba
Dodano
22.11.2005 00:40:52
Źle sie zrozumieliśmy. Ustaw CentrumXP (adres) i temat ––––aktualności–––. Dopiero to spowoduje źe ten "spam" zniknie a informacje o odpowiedziach będą przychodziły bo mają inny temat a aktualności nie. Teraz jasne?
PrzemykMTW
Dodano
22.11.2005 00:30:01
Dla mnie to nie wyjście bo nie będę dostawał zawiadomień o wypowiedziach w tematach których biorę udział, a nawiasem mówiąc Spam z CentrumXP wczoraj dostałem znowu :(
Marco1952
Dodano
22.11.2005 00:02:13
Ja ustawiłem sobie w skrzynce pocztowej: CentrumXP–spam i nie mam problemów,radze to samo. Chociaź kiedyś moge zatęsknić za tymi wiadomościami,są takie interesujące......jak flaki z olejem opałowym.
PrzemykMTW
Dodano
21.11.2005 23:51:49
A ja dziś znów dostałem niechciany Spam, czyli "Aktualności z CentrumXP.pl 5 listopada 2005 – IE niekwestionowanym liderem" :( Tak coś czuję, źe nie idzie sie odczepić od niego :(
Marco1952
Dodano
05.11.2005 15:04:09
Ad@$:
Ok, świetna sentencja, tylko jak to się ma do problemu? Ominięcie problemu jest tu zarazem rozwiązaniem jego.

Bo Adaś rozwiązaniem problemu bedzie skreślenie z listy.
Anonymous
Dodano
28.10.2005 19:10:44
Kuba:
Over:
bo nie jest to rozwiązanie problemu tylko jego ominięcie.

dokładnie!!

Ok, świetna sentencja, tylko jak to się ma do problemu? Ominięcie problemu jest tu zarazem rozwiązaniem jego.
Ad@$
Dodano
28.10.2005 19:08:49
Over:

dokładnie!!
Kuba
Dodano
28.10.2005 01:23:44
Over:
Ad@$:
Kuba:
Ad@$:
Marco – a moze zastosowac trik w filtrze antyspamowym? Na wiekszosci sjkrzynkach pocztowych mozna ustawic reguly i nadaj takowa np. tytul "aktualnosci CentrumXP.pl" i po klopocie.

To złe rozwiazanie, lepiej poprostru się usunąć z subskrypcji.

A to dlaczego?

A toz dlaczego? Uzyj jakis silnych argumentow, a nie takie z palca wyssane zarzuty.
Nie chce Marco otrzymywac aktualnosci CentrumXP.pl, gdyz, jak sam pisze, jego to nie interesuje – to jest problem. Rozwiazaniem moze byc "skreslenie" go z listy subskrypcji oraz blokada na poziomie otrzymywania. Nie widze zadnych przeciwskazan, zeby zastosowac jedno lub drugie.
Ad@$
Dodano
27.10.2005 19:13:08
Ad@$:
Kuba:
Ad@$:
Marco – a moze zastosowac trik w filtrze antyspamowym? Na wiekszosci sjkrzynkach pocztowych mozna ustawic reguly i nadaj takowa np. tytul "aktualnosci CentrumXP.pl" i po klopocie.

A to dlaczego?

Over
Dodano
26.10.2005 21:44:25
Kuba:
Ad@$:

A to dlaczego?
Ad@$
Dodano
26.10.2005 18:26:41
Na razie dzięki wszystkim za wszelką pomoc, nic nie będę robił dopóki nie przyjdą następne Aktualności z CentrumXP.pl bo nie mam jak sprawdzić. A jak następny mail przyjdzie to podniosę alarm i będziemy kombinować dalej. Mam jednak nadzieję źe to nie będzie konieczne.
Marco1952
Dodano
26.10.2005 18:18:19
Ad@$:

Kuba
Dodano
26.10.2005 17:40:26
Ad@$
Dodano
26.10.2005 17:13:25
Marco1952
Dodano:
25.10.2005 10:44:27
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2