sp2
nie chce mi zainstalować sp2
Odpowiedzi: 17
bluzgmaster:....bez obrazy Rebe ale czy ty korzystasz z oryginalnego softu?
Mimo, źe EL NINO zamknął temat – dopiszę by wątpliwości rozwiać:
Tak.
Ktos Cie obrazil ? Bo jakos nie zauwazylem. Skoro kradniesz to jak Cie nazwac ? Szewcem ? Introligatorem ? Chyba nie. Ten ktory kradnie to po prostu zlodziej. Nie oszukuj sie kolego, bo nim jestes. Chocbys nie wiem co pisal i nie wiem jak sie usprawiedliwial.Mauzer:ale obraźac sie nie pozwole
Rebe frajerem ? Przeciez to nie On nie umie sobie poradzic z kradzionym. On ma system legalny. Ktoz wiec wychodzi na zlodzieja frajera ?
No nic, jakos sobie poradze ...
Ale jeszcze ustosunkowac się muszę do paru słów –
bzdurnych słów, ale obraźac sie nie pozwole.
Jeśli ktoś mnie nazywa złodziejem a w tym kontekście sam nim zapewne jest
(nie mówiąc o złodziejach z microsoftu) to jest po prostu frajeeeerem (czyt. Rebe)
No comment
Ale jeszcze ustosunkowac się muszę do paru słów –
bzdurnych słów, ale obraźac sie nie pozwole.
Jeśli ktoś mnie nazywa złodziejem a w tym kontekście sam nim zapewne jest
(nie mówiąc o złodziejach z microsoftu) to jest po prostu frajeeeerem (czyt. Rebe)
No comment
Wszystko na ten temat opisane jest w archiwum forum.
Temat parenascie razy był wałkowany.
Po jakiego do tego wracać i lać wodę ponownie.
Temat parenascie razy był wałkowany.
Po jakiego do tego wracać i lać wodę ponownie.
ewentualnie w mediamarkt klucz z pudelka zpisac :wink:sklepu po nowego OS–a
Jeźeli masz klucz zaczynający się na FCKGW i tak dalej to niezainstalujesz SP ani 1 ani 2 więc radził bym coś pokombinowac duzo softu jest a jezeli się niechce szukać to do sklepu po nowego OS–a
zgadzam się z przedmówcą.
Zmiana pewnej wartości w rejestrze pomaga :D
Zmiana pewnej wartości w rejestrze pomaga :D
bluzgmaster:da sie go "zarejestrować" zmieniając pewną wartość w rejestrze ale nie powiem co :P bez obrazy Rebe ale czy ty korzystasz z oryginalnego softu?
mialem tak i nie...
bluzgmaster:da sie go "zarejestrować" zmieniając pewną wartość w rejestrze ale nie powiem co :P
To przynajmniej napisz :wink:
Proponuję zaprzestać kolejnej debaty nad piractwem i skupić się na temacie przewodnim. Co prawda nie mamy zbyt wielu szczegółów, ale wspólnymi siłami damy radę.
Oto moja propozycja:
"Małpa" – jeśli ktoś nie chce ci zainstalować tego SP2 to spóbuj sam/a – włóź płytkę do napędu i postępuj wg instrukcji, powinno pomóc.
Na wszelki wypadek proszę o wypowiedź tych, którzy instalowali najnowsze dziecko M$ o więcej szczegółów (bo ja dalej jadę na pierwszej paczce).
:wink:
da sie go "zarejestrować" zmieniając pewną wartość w rejestrze ale nie powiem co :P bez obrazy Rebe ale czy ty korzystasz z oryginalnego softu?
zydzisz kasy na windowsa a chcesz do tego jeszcze miec poprawki aby to g... ktore ukradles nie zawieszalo sie, bylo w miare bezpieczne? Jaki malo wybredny :) a tak pozatym spróboj zainstalowac sp1 ze zmienionym kluczem, a nastepnie sp2 :P a zkad soft ??? google.pl
Mauzer:hmm to sie nazywa ciezka przenosnia.
A problem jak był tak jest ...
To nie jest problem tylko kolejna próba wyłgania isę przed kupnem windowsa.
Zainstaluj Linuksa i problem zniknie – nie tylko SP w nim nie ma, ale i kluczy itp., a na dodatek płacić teź nie musisz za dystrybucję instalacyjną.
W ogole zaś to nim ktoś kolejny raz zxacznie jęczeć jak to złodziejowi trudno źyć niech sobie regulamin przeczyta .
hmm to sie nazywa ciezka przenosnia.
Znajomością języków się wykaźę – nad ciezką dolą worów* co za źopy* robią ze smutkiem pochylając skroś mą przedwczesnie osiwiałą.
* polecam słownik rosyjsko–polski – tyle, źe tam te słowa cyrylicą pisane bedą w oryginale.
* polecam słownik rosyjsko–polski – tyle, źe tam te słowa cyrylicą pisane bedą w oryginale.
przy instalacji sp2 dla windows xp program stwierdza ze nieprawidlowy klucz dostepu czy jakos tak. Chodzi o numer licencyjny. Windows nielegalnego pochodzenia ma licencje o numerach które nie pozwalają na zainstalowanie sp2. Czy da się to jakos ominąc? czy to juz powoli koniec nielegalnego win–a?
Kto nie chce ci zainstalować SP2 ?
a jak mozna to ominac bo ja mam podobny problem z instalacja?
oprocz pomyslu z kupnem oryginalnego win xp :lol:
oprocz pomyslu z kupnem oryginalnego win xp :lol:
Strona 1 / 1