SP2
Witam !!
Mam winXp z Sp2 , od pewnego czasu załuwaźyłem źe :
Wyłancza mi sie sam net na nim , ping do głównego servera jest a nie wyswietlaja sie strony ani gg sie nei łączy , tylko format pomaga , co moźe byc przyczyna tego problemu ????
ps. Dodam źe karte sieciową mam dobra , taki problem nie wystepował na winxp sp1.
ps2. prosze o pomoc , z góry dziekuje
Mam winXp z Sp2 , od pewnego czasu załuwaźyłem źe :
Wyłancza mi sie sam net na nim , ping do głównego servera jest a nie wyswietlaja sie strony ani gg sie nei łączy , tylko format pomaga , co moźe byc przyczyna tego problemu ????
ps. Dodam źe karte sieciową mam dobra , taki problem nie wystepował na winxp sp1.
ps2. prosze o pomoc , z góry dziekuje
Odpowiedzi: 9
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=24584
sprawdź tez tutaj , podobna sytuacja
sprawdź tez tutaj , podobna sytuacja
A moźe to działanie jakiegoś złośliwego programu?
wyłączyłem i to nie dało nic.
zresztą problem jest chyba powszedniejszy skoro facet z tpsa sam zadawał pytania a ja tylko potwierdzałem
zresztą problem jest chyba powszedniejszy skoro facet z tpsa sam zadawał pytania a ja tylko potwierdzałem
Spróbuj ją wyłączyć.
zapora jest włączona ale są ustawione takźe wyjątki np na neostradę i na gg, zresztą w takiej konfiguracji system działał przez tydzień i dopiero po tygodniu ww zostało zablokowane
Zapora jest włączona?
mam to samo na neostradzie 128, problemem jest chyba wykrywanie numeruw powiązaiu z automatycznymi aktualizacjami czy coś, podobno nawet jak wyłączysz to nic nie daje w tym sp2 ja sie go pozbywam i przechodzę na sp1
stałe łącze, na polpaku czy czymś takim, ale w tedy net chodził bo bylem u providera.
adi_xx3:Wyłancza mi sie sam net na nim , ping do głównego servera jest a nie wyswietlaja sie strony ani gg sie nei łączy , tylko format pomaga , co moźe byc przyczyna tego problemu ????
Co to za net?? kablowka, neostrada, zwykly modem ....itd
Strona 1 / 1