sp2 ?
macie jakies info na temat sp2 do windy xp? :D
Odpowiedzi: 7
piwkooo:Moźe by tak zamiast ,któryś raz z kolei pisać o pierdołach , napisz Rebe coś na temat :roll:
Na temat – i to ścisle napisąłem w swoim pierwszym poscie , ergo moźe byś tak zamiast pisać o pierdołach albo udzielił innej odpowiedzi niź te, które padły, albo ....... , no własnie co ?
Moźe by tak zamiast ,któryś raz z kolei pisać o pierdołach , napisz Rebe coś na temat :roll:
BOGUMILA BEREZOWSKI:Rebe uwazam Ciebie za bardzo madra osobe ktora ma olbrzymi zasob wiedzy, ale czasami Twoja zlosliwosc dorownuje Twoim zaletom.
Czuję się dogłębnie zniesmaczony stwierdzeniem iźbym:
a/ posiadał zalety
b/ był złośliwy tylko w stopniu im dorównującym
– fuj.
Zapewne trafnie zgadujesz "co Autor miał na myśli", ale na temat zawartości SP2, daty ukazania , jego zabezpieczeń na byle stronie systemom windows, a i najzwyklejszym nowościom , poswięconej te wszystkie informacje znaleźć moźna bez problemu – w tej chwili jestem w stanie wpisać – bez zaglądania do wyszukiwarki , co najmniej 5 takich adresów i źaden z nich nie jest witryną Microsoftu.
Dlatego , niezaleźnie od roli jaką kto sprawuje na forum, bedę "ścigał" za takie jak w poscie otwierającym, zadawanie pytań i za .......lenistwo ich Autorów.
Rebe uwazam Ciebie za bardzo madra osobe ktora ma olbrzymi zasob wiedzy, ale czasami Twoja zlosliwosc dorownuje Twoim zaletom.
Prawdopodobnie sdcom chcial sie dowiedziec czegos blizej na ten temat, od kogos kto byc moze uzywa SP2 .
Ja od 3 miesiecy mam zainstalowany SP 2 beta i musze powiedziec ze MS wprowadzil troche inowacji do IE miedzy innymi blokade wyskakujacych okienek czy system secury ( windows firewall ).
Jest wiele innych udogodnien i ja osobiscie polecam jak najszybsze zainstalowanie ( w sierpniu podobno ma juz wyjsc pelna wersja ).
Pozdrawiam B
:D :D :D
Prawdopodobnie sdcom chcial sie dowiedziec czegos blizej na ten temat, od kogos kto byc moze uzywa SP2 .
Ja od 3 miesiecy mam zainstalowany SP 2 beta i musze powiedziec ze MS wprowadzil troche inowacji do IE miedzy innymi blokade wyskakujacych okienek czy system secury ( windows firewall ).
Jest wiele innych udogodnien i ja osobiscie polecam jak najszybsze zainstalowanie ( w sierpniu podobno ma juz wyjsc pelna wersja ).
Pozdrawiam B
:D :D :D
gusioo:Rebe w ten sposób chciał naprowadzić pytającego na archiwum :lol:
Rebe w ten sposób chciał przekazać, źe mimo panującego przekonania o braku "głupich pytań" – nie oddaje ono stanu faktycznego.
A skoro juź mam odpowiedzieć szczegółowo to – obsługa serwisową windy zajmuje isę pewnie firma, której dane znajdują się zapewne w "gablotce" na klatce schodowej.
Moźna się równieź zwrócić bezpośrednio do producenta tego urządzenia – to będzie dobre źródło .
Rebe w ten sposób chciał naprowadzić pytającego na archiwum :lol:
Rebe :?
Strona 1 / 1