SP2 Problem z otwieraniem stron internetowych !!!
Zainstalowałem SP2 wszystko oki. Ale ....strony internetowe otwierają sie bardzo długo. Co powinienem zrobić źeby chodziło to szybciej !!! Z góry gorąco dzikuje ! 8)
Odpowiedzi: 7
Jest takźe programik cFos, on tworzy połączenie z internetem i moźe pomóc Tobie z Twoim problemem, zapraszam na http://turbokrecik.neostrada.pl/ , tam jest wszystko opisane;]
pozdro
pozdro
mialem podobny problem z tym ze od mojego providera mam lacze dzielone na www i reszte
jak uzywalem dc przy polaczeniu z jednym hubem wszytko bylo ok ale po podlaczeniu do kilku przestawala mi dzialac poczta i czasy oczekiwania (ping) strasznie rosly
prawdopodobnie to nie moja wina bo nic nie zmienialem a ten problem pojawial sie kilka razy na i trwal kilka dni
jak uzywalem dc przy polaczeniu z jednym hubem wszytko bylo ok ale po podlaczeniu do kilku przestawala mi dzialac poczta i czasy oczekiwania (ping) strasznie rosly
prawdopodobnie to nie moja wina bo nic nie zmienialem a ten problem pojawial sie kilka razy na i trwal kilka dni
Najczęściej jest tak, ze P2P zajmuje całe dostępne pasmo. Więc po prostu w ustawieniach eMule'a ustaw jakie ma on zajmować pasmo. Poniźej masz zrzut.
Albo rybki albo akwarium,
No chyba źe chcesz złapać dwie sroki za jeden ogon :wink:
Nie uzywam P2P, ale w wiekszości przypadków masz mozliwość przydzielenia download`u/upload`u dla P2P aby nie zabierało ono przepustowości przeglądarce itp.
No chyba źe chcesz złapać dwie sroki za jeden ogon :wink:
Nie uzywam P2P, ale w wiekszości przypadków masz mozliwość przydzielenia download`u/upload`u dla P2P aby nie zabierało ono przepustowości przeglądarce itp.
Wiem mniej więcej o co biega. Mam zainstalowaną najnowszą ver Emule. Starą juz teź wgrywałem. Problem w tym źe jak wyłącze emule to net mi smiga. Po włączeniu emule klops. !!! Help !!!!
Skanowałeś system AV,
Sprawdzałeś procesy,
Sprawdzałeś co obecnie korzysta z sieci ?
IMO coś wykorzystuje przepustowość Twojego łacza.
Sprawdzałeś procesy,
Sprawdzałeś co obecnie korzysta z sieci ?
IMO coś wykorzystuje przepustowość Twojego łacza.
Zrobiłem ale to nic nie daje !!!
Strona 1 / 1