SP2 po jego zainstalowaniu....
Wbila do mi sie do paska jakas czerowna ikonka podejzewam ze to jest firrewal systemowy mozna go jakos wylaczyc poniewaz chce zainstalowac wlasny
Odpowiedzi: 7
Recepta:
Panel sterowania / centrum zabezpieczeń / zmień sposób informowania mnie przez centrum zabezpieczeń / i wyłącz te ptaszki / i juź ;–)
Panel sterowania / centrum zabezpieczeń / zmień sposób informowania mnie przez centrum zabezpieczeń / i wyłącz te ptaszki / i juź ;–)
No systemowego firewalla wylaczyle i trzeba byo zanzaczyc ze sie uzywa innego firewala iu wsio to samo z systemowym antyvirem :wink: co do centrum zabezpieczen nie jestem pewien bo nie robikem reseta bo mi sie nie chce kompa wylaczac 8)
uruchom msconfig (start>>uruchom i tam to wpisz)
przejdz do sekcji "Usługi" i odznacz opcje "Centrum zabezpieczen" reset kompa i ... powinno nie byc :). U mnie to zadzialalo
przejdz do sekcji "Usługi" i odznacz opcje "Centrum zabezpieczen" reset kompa i ... powinno nie byc :). U mnie to zadzialalo
kliknij na ikonkę, zaznacz źe masz firewala i antywira, a ikonka zniknie
CO mi z ukrycia jak ikona jest a firewal nie dziala bo jest wylaczony chce ja wywalic i po zawodach.
To są ogólne zabezpieczenia.
Moźesz porpstu ukryć tą ikone, źeby Ci ekranu nie zawalała :wink:
Moźesz porpstu ukryć tą ikone, źeby Ci ekranu nie zawalała :wink:
URUCHOM msconfig, moźe tan znajdziesz na zakładce w uruchamianiu.Jak nie to PANEL STEROWANIA – POŁĄCZENIA SIECIOWE zakładka zaawansowane tam podobno moźna teź wyłączyć firewall
Strona 1 / 1