sp2 i ładowanie sie stronek

hej wszystkim! mam pytanko! mojemu znajomemu po zainstalowaniu sp2 na kompie wlaczyla sie jakas blokada ktora nie pozwalala mu polaczyc sie ze stronkami internetowymi,wyskakiwala inforamcja o bledzie, dlugo szukalismy przyczyny tego, ale niestety nic nie znalezlismy:( jedynym rozwiazaniem byla uninstalka sp2!czemu takie cos mialo miejsce? i gdzie mozna zmienic to w opcjach?? z gory dzieki za informacje

Odpowiedzi: 3

zadna stronka nie chciala sie zaladowac! niestety bledu nie zapisalismy nigdzie, a kolega usunal sp2 bo potrzebny byl mu internet, a ja chce sie dowiedziec z czystej ciekawosci! myslalam ze moze ktos mial podobny problem i bedzie mi w stanie pomoc! a aplet w panelu sterowania przestudiowalismy caly, a takze wylaczylismy blokade okienek! troche dziwne to bylo bo u mnie wszytsko chodzi ok a on korzystal z tego samego pliku!
websterman
Dodano
11.12.2004 16:13:25
Nie wyświetlały się wszystkie stony, czy niektóre.
Poza tym źeby mieć punkt zaczepienia trzeba było spisać i podać czego dotyczył owy błąd.
Skoro rozwiązaniem było odinstalowanie SP2 to nie wiem co chcesz teraz zmieniać.
McScr@by
Dodano
11.12.2004 16:02:22
Ustawienia zabezpieczeń w IE są ciut inne niź bez SP2, a resztę spraw załatwia konfiguracja w centrum zabezpieczeń – aplet w panelu sterowania.
Rebe
Dodano
11.12.2004 15:57:57
websterman
Dodano:
11.12.2004 15:10:30
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1