SP2 – czy warto instalowac??

Wiem troche głupie pytanie, czy warto zainstalować SP2?? O tym uaktualnieniu naczytałem się bardzo duźo negatywnych opinii i zaniechałem jego instalacje. Teraz pomyślałem źe moźe jednak powinienem spróbować. Mam jednak kilka pytań:
1. Jak ma się sprawa z programami (wiele moich ulubionych gier trafiło na liste "niekompatybilnych" z SP2). Programy po instalacji Servis Pack'a będą jakoś działać czy odmawią wogóle posłuszeństwa??
2. Słyszałem źe Microsoft "z myślą" o uźytkownikowi ograniczył ilośc połączeń do 10. Jak odbije się to na funkcjionowaniu PC'ta (mam na myśli działanie programów typu P2P np. eDonkey lub kaza, a takźe ogólne działanie systemu).

Odpowiedzi: 7

U mnie z SP 2, równieź wszystko eleganko hula :) Więc nie ma obaw, aby nie instalować :)
cymex
Dodano
05.10.2004 18:49:37
no własnie najlepiej świezo po formacie zianstalowac SP2, ja miałem zamiar zaisntalowac SP2 ale po 2 tyg, i mi odradzili :)
pazdzioch–wawa
Dodano
05.10.2004 17:43:17
Witam
ja osobiście nie jestem komputerowym wszystkowiedzącym, ale zainstalowałem SP2 na nowy system po formatce i nie mam źadnych problemów
a czy instalować jakieś nowości czy nie? to powiem tylko jedno : kto się nie rozwija ten się cofa
nie po to setki ludzi kombinowały przy tym SP2 źeby nam utrudnić źycie, tylko po to aby zwiększyć bezpieczęństwo i funkcjonalność systemu

ale niech kaźdy robi co chce :D
drakon
Dodano
05.10.2004 17:08:17
Ja teraz uźywam AutoPachera i zainstalowalo mi 88 poprawek :)
pazdzioch–wawa
Dodano
03.10.2004 15:57:44
Ja natomiast załadowałem –Update i o dziwo wszystko jest OK !! Jedyna zmiana to system trochę dłuźej się ładuje, a dodam,źe format robiłem w maju!!
R.
rafamaja
Dodano
03.10.2004 15:54:58
Nie warto. Sam zainstalowałem SP2 ale po krótkim uźytkowaniu pozbyłem sie go. Kilka programów po jego instalacji odmówiło pracy, bądź zawieszały się w najmniej spodziewanych momentach. Jest wiele innych programów które doskonale chronią komputer nie powodując jego destabilizacji.
Miniu
Dodano
03.10.2004 15:49:05
moim zdaniem warto, ale tylko wtedy gdy ma sie swiezy system,tzn. świeźutko po formacie :) ja teraz mam AutoPachera :)
pazdzioch–wawa
Dodano
02.10.2004 14:08:49
Master Blaster
Dodano:
01.10.2004 23:18:07
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1