SP1 vs SP2

WIem wiem wiem ze napewno ten temat byl poruszany tysiace razy no ale nie potrafie na forum znalezc jednostronnej odpowiedzi ,a problem jest wagi cieźkiej :roll:
Nie chce SP2 i koniec–mam bardzo slabego kompa i on tego nie strawi :wink:
Wiec pozostaje mi wrzucic SP1 i reszte łat no i tu problem bo nie wiem ile ich jest a chcialbym zainstalowac wszystkie.
Tutaj prośba o wypisanie tych łat (o linki nie pytam bo rozumie ze to duzo roboty) czyli:

SP 1 wersja polskaXP +.......

dziekuje za pomoc z calego serca :lol:

Odpowiedzi: 6

marcel25:
Witam.
Wystarczy we właściwosciach komputera w zakładce Aktualizacje automatyczne zaznaczyć opcję Pobierz dla mnie aktualizacje, ale pozwól mi wybrać, kiedy maja być zainstalowane. Wtedy wszyskie aktualizacje znajdziesz w katalogu WUTemp na partycji systemowej.

o to chodziło dzieki :wink:
osik
Dodano
21.11.2004 20:06:02
Witam.
Wystarczy we właściwosciach komputera w zakładce Aktualizacje automatyczne zaznaczyć opcję Pobierz dla mnie aktualizacje, ale pozwól mi wybrać, kiedy maja być zainstalowane. Wtedy wszyskie aktualizacje znajdziesz w katalogu WUTemp na partycji systemowej.
marcel25
Dodano
21.11.2004 20:01:10
ok dzieki ide sie rozglądać :D
osik
Dodano
21.11.2004 18:40:19
Na forum swego czasu byl temat w jaki sposob sciagnac laty aby moc je skopiowac i "miec na pozniej"
Rozejrzyj sie

O wirusy na WU IMO sie nie martw

Z strony Microsoftu w Download'zie rowniez sobie mozesz posciagac
Bobi
Dodano
21.11.2004 18:39:14
Bobi_robert:
Sciagnij wszystko z Windows Update

czyli w tej chwili odinstalowuje SP2 ,wrzucam SP1 i lece na windows update zassac reszte i to koniec?
Zawsze sie zastanawialem czy podczas tej update aktualizacji ,w czasie sciagania nie zassam jakiegos wirusa???... :roll:

W sumie to chcialem wrzucic sobie na CD –SP1 + łaty i nie musialbym sciagac po formacie no ale nie wiem wlasnie jakie to dokladnie łaty.A moze da sie z winupdate zassac to na kompa jak zwykłe pliki a potem je sobie nagrac CD ???
osik
Dodano
21.11.2004 18:28:57
Sciagnij wszystko z Windows Update
Bobi
Dodano
21.11.2004 18:21:33
osik
Dodano:
21.11.2004 18:19:17
Komentarzy:
6