SP 2
Hej !!!! :D
małe pytanko, czy ktoś słyszał o SP 2 wersji PL :? , pono miał być dzisiaj wydany!!!!!!!a na win update nie ma nic!!!!!
będzie później? czy tak działa nasz ukochany Microsoft? :?:
filipo!!! :twisted:
małe pytanko, czy ktoś słyszał o SP 2 wersji PL :? , pono miał być dzisiaj wydany!!!!!!!a na win update nie ma nic!!!!!
będzie później? czy tak działa nasz ukochany Microsoft? :?:
filipo!!! :twisted:
Odpowiedzi: 10
Polski oddział korporacji Microsoft poinformował, iź Service Pack 2 dla rodzimej wersji systemu Windows XP, udostępniony zostanie 14 września 2004! Tydzień później, czyli 21 września 2004, na stronach Microsoftu będzie moźna całkowicie za darmo zamówić płytę CD z rzeczonym dodatkiem.
Info z http://www.cdprojekt.info
Nie prędko go zobaczymy :D Ja tam i tak ja zainstaluje to pewnie formacik walne :D Nie ma to jak SP2 na czysty dysk.
A co do SP2 to widziałem EN wersje i miałem okazje pracować, no i musze powiedzieć źe wnosi sporo do systemu :)
A co do SP2 to widziałem EN wersje i miałem okazje pracować, no i musze powiedzieć źe wnosi sporo do systemu :)
Dorzuce swoje 3 grosze do spekulacji :
Ja slyszalem ze ma byc jutro (8.09) :D
Ja slyszalem ze ma byc jutro (8.09) :D
Rebe:gusioo – jak to dlaczego – chce sprawdzić przespustowość łacza.
Się zgłosi do mnie, to mi sciągnie kilka rzeczy z neta, a przy okazji sprawdzi sobie transfer ;)
Windows XP SP2 :
6 Sierpnia – Ogłoszenie wersji RTM (release to manufacturing)
9 Sierpnia – Wydanie dla Microsoft Download Center (pełna instalacja sieciowa)
10 Sierpnia – Wydanie dla Automatycznych Aktualizacji (tylko dla komputerów z nieoficjalnym wydaniem Windows XP SP2)
16 Sierpnia – Wydanie dla SUS (pobieranie aktualizacji w tle)
18 Sierpnia – Wydanie dla Automatycznych Aktualizacji (TYLKO dla komputerów z Windows XP Home Edition)
25 Sierpnia – Wydanie dla Automatycznych Aktualizacji (dla wszystkich komputerów z Windows XP Home/Professional)
25 Sierpnia – Wydanie dla Windows Update (data wydania moźe ulec zmianie)
8 Września – Polskie wydanie Windows XP SP2 (data moźe ulec zmianie)
filip05 nie wiem z jakiego zródła masz info, ale jest ono błędne.
Jak tak bardzo zaleźy Tobie na SP2PL to moźesz sobie odpowiednim sposobem go zrobić.
Opis jak zrobić SP2PL dostępny jest w niektórych Vortal`ach np. XPNetpl.
kolejne badziewie z MS z kolejną bazą dziur :)
filip05:i co, 09–09 i SP 2 nie ma, ale najdziwniejsze źe nikt sie tym nie przejmuje!!!!!!! :?:
Moźe zmień sobie datę systmeowa, bo jakaś taka ona.........do przodu ciut się wydaje.
MS na swych stronach napisął, źe zamówienia na SP2 po polsku moźna składać od 21 września dlatego z niejakim zdziwieniem przyjmowąłem informacje o tym, źe óznica między tym, a publikacją ma wynieść aź ok.2 tygodni,ale .......
gusioo – jak to dlaczego – chce sprawdzić przespustowość łacza.
A co Ci tak spieszno do tego SP2 :?: Toź wiadomo, źe Polska jako sojusznik USA zawsze czeka na wszystko dłuźej niź inni. :mrgreen:
i co, 09–09 i SP 2 nie ma, ale najdziwniejsze źe nikt sie tym nie przejmuje!!!!!!! :?:
no niestety nie ma SP 2 w dniu dzisiejszym!!i zdaje się źe zmiana czasu nie wchodzi w grę!!!!po prostu zaczynam tracić do kogoś szacunek!!! :oops: