SP 2 a gra Call of Duty
Zainstalowałem sp 2 no i nie działa Call of duty. Co moźna z tym zrobić?
Odpowiedzi: 9
zerone:ostatecznie mozesz sprobowac uruchomic program w trybie zgodnosci z windows Me
Nie wiem jak u Was ale u mnie w tym trybie zgodności rzadko co kiedy się daje uruchomic.. Jak juź coś nie idzie pod xp czy to juź nie chce chodzić na dobre..!
Pozdro..
ostatecznie mozesz sprobowac uruchomic program w trybie zgodnosci z windows Me
Fazi11:Przepraszam za tak wyczerpującą odpowiedz.
Po zainstalowaniu gry nie uruchamia się opcja gry dla jednego gracza.
Pojawia się okienko a w nim Wystąpił problem z aplikacją CoDSP.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
Cześć gry wieloosobowej działa
Po zainstalowaniu SP–2 trza czasami przeinstalować niektóre programy i dopiero wtedy chodzą dobrze.. Niekoniecznie musi być w tym przypadku .. spróbować warto..!
Pozdro..!!
A myslalem ze bedzie odwrotnie ;)
Nie pamietam gdzie ale microsoft podawal liste gier ktore nie dzialaja poprawnie po zainstalowaniu SP2.
Zobacz jeszcze jakie bledy wyskakuja w podgladzie zdarzen.
Nie pamietam gdzie ale microsoft podawal liste gier ktore nie dzialaja poprawnie po zainstalowaniu SP2.
Zobacz jeszcze jakie bledy wyskakuja w podgladzie zdarzen.
Przepraszam za tak wyczerpującą odpowiedz.
Pojawia się okienko a w nim Wystąpił problem z aplikacją CoDSP.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
Fazi11:nie uruchamia sie
Hyhy niezla odp. rzeczywiscie rozni sie od poprzedniej. Ale naprawde ulatwisz nam i sobie odpowiedz jesli powiesz jak objawia sie to nieuruchamianie: Wyswietla sie jakis komunikat, obraz?
Doprecyzuj trochy swa wypowiedz.
nie uruchamia sie
Ja jeszcze doprecyzuje pytanie bo to wazne w Twoim przypadku:
Nie dziala call of duty single czy multiplayer?
Nie dziala call of duty single czy multiplayer?
A ' nie działa" to konkretnie na czym polega ?
Strona 1 / 1