=== SP 1 ====
Mam pytanie. Czy warto instalowac Service pack 1 ?????
Odpowiedzi: 9
Zawsze to zajmuje kilkaset mega :)
Ale ja i tak nadal jestem za nieinstalowaniem SP1.
No i po dzsiejszym porannym mailu od jednego z prześwietnych uźytkowników tego Forum,oświadczam,źe
wszystko jest OK,a jedyna trudność to komunikat o kompilacji SP1....Zniknie po SP2 /vide www.winxp.pl>Cóź,pozdrawiam,Hona Sport jest prawdą!!
wszystko jest OK,a jedyna trudność to komunikat o kompilacji SP1....Zniknie po SP2 /vide www.winxp.pl>Cóź,pozdrawiam,Hona Sport jest prawdą!!
tire a jeszcze niedawno pisales :)
Dziwne,SP1 nie jest chałą,to tak jakby Microsoft robił pralki.....i denka dla wiader!
U mnie po SP1 jest Honda Sport.....
Jest moj temat na Forum,nizej–jeszcze nie rozwiazany
pt.:Kompilacja SP1.Otoz po instalacji SP1,na pulpicie pojawil sie trwaly napis:Windows XP Home Edition Kompilacja SP1....itd.numery/ vide tekst nizej na Problemach z Win XP/.Zainstalowanie TweakaUI
i odznaczenie ostatniej poz.,powoduje,ze napis znika ale komputer zawiesza sie.Powrot do dawnych ustawow–jest OK,poza dosc dlugim mieleniem paska przy wlaczniu kompa.
Dotychczas nikt nie rozwiazal mi tego tematu.
Pozdrawiam.
pt.:Kompilacja SP1.Otoz po instalacji SP1,na pulpicie pojawil sie trwaly napis:Windows XP Home Edition Kompilacja SP1....itd.numery/ vide tekst nizej na Problemach z Win XP/.Zainstalowanie TweakaUI
i odznaczenie ostatniej poz.,powoduje,ze napis znika ale komputer zawiesza sie.Powrot do dawnych ustawow–jest OK,poza dosc dlugim mieleniem paska przy wlaczniu kompa.
Dotychczas nikt nie rozwiazal mi tego tematu.
Pozdrawiam.
z kompilacjami ?
czego kompilacjami ?
czego kompilacjami ?
Popieram,ale dopiero teraz.Bez SP1 teź było OK,a terar mam problemy z kompilacjami.....[?] :evil:
MenolutoR pomóź...
MenolutoR pomóź...
NIE – poczytaj troche postow na temat tego to teesh sobie wyrobish taka opinie .......... proste
robi wiecej dziur niz ich lata....
NIE – poczytaj troche postow na temat tego to teesh sobie wyrobish taka opinie .......... proste
Strona 1 / 1