Sound Blaster Audigy - brak dzwięku
Mam taki problem ostatnio robilem format zainstalowalem wszytsko eleganco od nowa sterowniki itd. dzwiek dzialal elegancko do pewnego momentu. Od dzisiaj nie moge otwierac plików *midi nie moge rozmawiac pzrez skype gdyz mikrofon nie jest obslugiwany... jedym slowem moje okienko "dzwiek i urzadzenia multimedialne" wyglada tak:
w Audio
w Głos
W odtwarzaniu glosu jak i w odtwarzaniu midi nic nie ma ale jest dotepny po rozwinieciu Sound Blaster Audigy jednak po wczesniejszym wskazaniu na niego i kilknieciu w ZASTOSUJ potem OK on usuwa sie.....
nie wiem co jest z tym grane kiedys tez tak mialem ale w koncu zrobilem jeszcze raz format chodz nie na tym rzecz polega - instalowalem juz pare wersji sterownikow (jak i tych z plyty i tych sciagnietych z netu i nadal wystepuje ten problem)
Zainstalowany jest najnowszy DirectX' , SP2
Pozdrawiam serdecznie
w Audio
w Głos
W odtwarzaniu glosu jak i w odtwarzaniu midi nic nie ma ale jest dotepny po rozwinieciu Sound Blaster Audigy jednak po wczesniejszym wskazaniu na niego i kilknieciu w ZASTOSUJ potem OK on usuwa sie.....
nie wiem co jest z tym grane kiedys tez tak mialem ale w koncu zrobilem jeszcze raz format chodz nie na tym rzecz polega - instalowalem juz pare wersji sterownikow (jak i tych z plyty i tych sciagnietych z netu i nadal wystepuje ten problem)
Zainstalowany jest najnowszy DirectX' , SP2
Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0