Sound Blaster Audigy 2 ZS i cisza...
Hejka!
Problem się pojawił.
Otóź podczas oglądania filmów z AC3 co jakiś czas nastepuje cisza – brak dźwięku. Jak na przykład po skończeniu oglądania filmu przewinę na ten "cichy" moment, to gra on normalnie (więc nie jest to wina filmu). Na karcie zintegrowanej NVidii obsługującej niby 5 kanałów, filmy działają bez problemu.
Nie wiem jakie mam Wam informacje jeszcze podać, źebyscie potrafili mi pomóc.
Trochę jest to wnerwiające, zwłaszcza jak oglądam polski film :x
Zaraz przed "ciszą" dźwięk trzeszczy, jakby aktorzy mieli chrypkę, a po tym właśnie następuje chwila milczenia.
Pomoźe ktoś?
Pozdrawiam
Lia
Problem się pojawił.
Otóź podczas oglądania filmów z AC3 co jakiś czas nastepuje cisza – brak dźwięku. Jak na przykład po skończeniu oglądania filmu przewinę na ten "cichy" moment, to gra on normalnie (więc nie jest to wina filmu). Na karcie zintegrowanej NVidii obsługującej niby 5 kanałów, filmy działają bez problemu.
Nie wiem jakie mam Wam informacje jeszcze podać, źebyscie potrafili mi pomóc.
Trochę jest to wnerwiające, zwłaszcza jak oglądam polski film :x
Zaraz przed "ciszą" dźwięk trzeszczy, jakby aktorzy mieli chrypkę, a po tym właśnie następuje chwila milczenia.
Pomoźe ktoś?
Pozdrawiam
Lia
Odpowiedzi: 3
Wyciep tego, ktorego masz teraz i zainstaluj AC3Filter 0.70b
lewymen:zaaktualizuj sobie sterowniki od karty dziwiękowej :!: :!:
Hm....nie sądzę, źeby trzeba było je aktualizować, gdyź karta jest nowa, ale sprawdzę czy nie ma nowszych.
Wydaje mi się źe z tym kodekiem jest coś nie tak. O ile pamiętam w starszej wersji (bodajźe 0.7) tych problemów chyba nie było (jednak nie jestem pewna)
zaaktualizuj sobie sterowniki od karty dziwiękowej :!: :!:
Strona 1 / 1