Soldier of Fortune II – kłopoty z grafiką

Mam problem. Grafika w moim "SOF'ie" (to nie jest wersja gold), a dokładnie teren, pojazdy, budynki są czarne i wszedzie są białe linie. Ludzie, drzewa, broń są normalne. Nie miałem tego problemu gdy miałem słabszy sprzęt i tam miałem GeForce II 400 MX 32 MB. Kiedy nabyłem (troszeczkę)lepszy sprzęt i tu mam RADEON 9000 64 MB i mam takiego wałka, bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich.

Odpowiedzi: 10

moze opengl szwankuje bo w nim strzelanki sa czesto pisane
Wilson
Dodano
20.07.2004 14:48:54
c550:
mam problem niechcą mi chodzić gierki tagzwane zabijanki

zadam jeszcze pytanie tego typu czy nie "chodzą" poniewaz nie mozesz ich zaistalowac; instalujesz ale nie chca sie w ogole wlaczyc; czy moze instalujesz, wlaczasz a masz takie tekstury ja na screenie wyzej
i jakie to konkretnie giery ??
i czy oby napewno tylko strzelany ??
Bobi
Dodano
20.07.2004 12:18:29
i co z tego ? w quaka pogra
Wilson
Dodano
20.07.2004 12:04:06
Oj, slabiutko, slabiutko... :(
pawelwiejek
Dodano
20.07.2004 00:40:32
Bobi_robert:
a jaka sie posiada karte graficzna bo od tego trzeba zaczac
>............geforce 2mx400 64mb ,,dziekuje za zajnteresowanie
c550
Dodano
19.07.2004 23:56:04
a jaka sie posiada karte graficzna bo od tego trzeba zaczac
Bobi
Dodano
19.07.2004 23:16:55
pawelwiejek:
Powiem Ci, źe całkiem niezły efekt, sądząc po screenie :D Jak na mój gust to w dziwny sposób nie ładują się tekstury. W opcjach grafiki masz coś takiego jak "defaults" albo coś podobnego, co przywraca standardowe dedykowane ustawienia. Zobacz czy wtedy da się grać, tzn. czy wszystko dobrze dziala. Jeśli nadal będzie tak samo, spróbuj zainstalować patcha :arrow: sof2–101patch i/lub upgarde'ować do wersji gold :arrow: sof2goldfull
Powinno pomóc. Jeśli nie, daj znać, będziemy kombinować dalej.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Witam miło,,,mam problem niechcą mi chodzić gierki tagzwane zabijanki ,,wiem ze brakuje mi sterowników ale niewiem skąd je ściągnąć i dokładnie jakie, i moze coś od grafiki,,,mój synek suszy mi głowe potzebuję pomocy z góry dziekuje. norbi26@interia.pl
c550
Dodano
19.07.2004 22:15:49
Dziękuję, własnie sobie z tym poradziłem. Ze sterownikami się pobawiłem, trochę pokombinowałem i zaczęło chodzić. Przepraszam, źe dopiero teraz odpisuję, ale miłem problemy z połaczeniem się z internetem. POZDROWIONKA dla wszystkich!!!
LUCKYMAN
Dodano
02.07.2004 13:46:34
Juź gdzieś na innym forum to było... O ile sobie przypominam, ta dolegliwość dotyczyła wersji "legalnej inaczej" – mocno spakowanej, krąźącej na Kazie. Pojawiały się tam identyczne tekstury i rzecz związana była właśnie z ułomnością tych spakowanych "wersji" (uszkodzone pliki, gra jako całość "chodziła", ale właśnie z tymi bajerami :) ). Absolutnie nie podejrzewam Cię o posiadanie tej wersji, ale rozumiem, źe mówimy o oryginalnej grze? (bez obrazy...)
Marpond
Dodano
24.06.2004 14:36:07
Powiem Ci, źe całkiem niezły efekt, sądząc po screenie :D Jak na mój gust to w dziwny sposób nie ładują się tekstury. W opcjach grafiki masz coś takiego jak "defaults" albo coś podobnego, co przywraca standardowe dedykowane ustawienia. Zobacz czy wtedy da się grać, tzn. czy wszystko dobrze dziala. Jeśli nadal będzie tak samo, spróbuj zainstalować patcha :arrow: sof2–101patch i/lub upgarde'ować do wersji gold :arrow: sof2goldfull
Powinno pomóc. Jeśli nie, daj znać, będziemy kombinować dalej.
pawelwiejek
Dodano
24.06.2004 11:29:59
LUCKYMAN
Dodano:
23.06.2004 23:07:34
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1