Soldier Of Fortune 2(zakładanie serwerów na internecie)
Czy moźe ktoś wie jak nazywa się programik do zakładania serwerów na internecie :?: Jeźeli tak to bardzo proszę o linka :wink: :wink: :wink: :wink:
Bo nigdzie tego huja nie mogę znaleść :wink:
Bo nigdzie tego huja nie mogę znaleść :wink:
Odpowiedzi: 15
Juź potrafię skonfigurować ten program tylko gdy zaznaczam opcję aby zakładał na internecie to on dalej zakłada na localu.Co jest grane :?:
Help!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Help!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Uźywaj opcji zmień – śmietnik się robi.
Bardzo proszę o pmoc.Czy tu nikt nie gra w sofa2 :roll: :roll: :roll: :roll:
Czy naprwadę nie ma źadnej łatki polonizującej do tego programu.Jak ten sof2 runner skonfigurować?Czy tu nikt nie gra w sofa2?
Proszę o pomoc!!!
Z góry dziękuję!!jest to dla mnie bardzo waźne!!!
Proszę o pomoc!!!
Z góry dziękuję!!jest to dla mnie bardzo waźne!!!
Moźe jest jakaś strona z konfiguracją tego programu. :wink: :wink: :wink:
i co dalej :cry: :cry: :cry:
juź ściągnąłem sobie program który nazywa się:SOF2 Runner.Tylko tkwi problem jak go poprawnie skonfigurować,i załoźyć serwer.Proszę o dokładne wytłumaczenie!!!
Proszę pomóźcie!!!
Mam stałe łącze LAN :cry: :cry: :cry:
Proszę pomóźcie!!!
Mam stałe łącze LAN :cry: :cry: :cry:
a czy ty masz stałe IP?? bo jeźeli nie to *** blada, nie da się, a serwer moźesz postawić bezposrednio z gry z opcji multiplayer, przynajmniej tak jest w MOHAA, sprawdź sobie IP :roll: :roll:
No wsumie masz racje bo topic spadłby na dół.
No ale tak na przyszłość :wink: :wink:
No ale tak na przyszłość :wink: :wink:
damipl:Uźywaj opcji edit.
Bo zaśmiecasz forum. :wink:
Gdyby cały czas zmieniał, to byście tutaj nawet nie zajźeli i nie wiedzieli, źe on ma problem.
Pozdrówki
Edit ,ewentualnie " zmień " :D :wink:
A na płycie z grą nie ma narzędzia do tworzenia serwera ?
A na płycie z grą nie ma narzędzia do tworzenia serwera ?
Uźywaj opcji edit.
Czy ktoś moźe mi jeszcze pomóc;(;(
HELP :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pomóźcie :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Strona 1 / 1