soft do zmiany stylu

wiem ze jest juz topic o stylach i wygladzie xp ale nieznalazlem tam interesujacych mnie informacji.

a wiec,
szukam jakiegos programiku do zmiany stylow xp, innego niz stylexp poniewaz w tym skonczyl mi okres testowy. niechce tez window blinds... jest cos innego ?? najlepiej aby oferowal tez zmiane ekranu logowania itd.

Odpowiedzi: 7

Albo mozesz tez poszukac key generatora albo gotowego seriala do Style Xp.

na Twoją prośbę post Twój poprzedni poleciał. Szkopuł jeszcze w tym źe następnym razem i taki podobny do tego takźe poleci. Poczytaj regulamin, jest w dziale Komunikaty.........aligator..........
Cave
Dodano
26.10.2003 13:06:22
Albo mozesz tez poszukac key generatora albo gotowego seriala do Style Xp.

na Twoją prośbę post Twój poprzedni poleciał. Szkopuł jeszcze w tym źe następnym razem i taki podobny do tego takźe poleci. Poczytaj regulamin, jest w dziale Komunikaty.........aligator..........
Cave
Dodano
26.10.2003 13:06:22
Jeśli masz zainwtalowany na XP Servis Pack 1 to polecam malutki podmieniator pliczku ...Kiedy zrestartujesz kompa po podmienieniu pliku(bhradzo prosty progs –––––>http://cert.a.cdi.pl/board/index.php?act=Attach&type=post&id=5979rescues–––>themes ten styl co chcesz ,i we właściwościach ekranu w wyglądzie powinien się pojawić Twoj styl..Ja tak mam i działa.:D
CHECK–IT
Dodano
26.10.2003 10:19:29
no szukalem oczywiscie ale ja mam jakies wlasne Hardware ID :( p[ogadamy na pw bo pewnie admin ma oko na ten topic prawda ?? :wink:
gieras
Dodano
25.10.2003 21:38:52
Nie podziała.
W rejestrze jest wpis źe Style Xp był zainstalowany, i tego nie przeskoczysz inną wersją.
Rozwiązaniem problemu ze Style Xp są Google
:wink: :D :D
MarcinX
Dodano
25.10.2003 21:09:08
a cos oprocz tego ?? i pytanie: dlaczego jak mialem zainstalowany StyleXP 1.01p to StyleXP 1.01m tez pisze ze juz minal okres probny ?? ps moze jakis starszy StyleXP ktos zna ?? moze podziala ?? prosilbym o link bo nieumie znalezc :lol:
gieras
Dodano
25.10.2003 21:00:35
polecam Samurize ale nie wiem jak go uzywac :lol: :lol: :lol:
pbartek
Dodano
25.10.2003 20:49:49
gieras
Dodano:
25.10.2003 17:20:59
Komentarzy:
7