SOF2 –problem FLT
Ściągnolem z kazy SOF2 jako dwie oddzielne płyty
CD1 i CD2. pobrane pliki mają nazwy FLT–SO2A i FLT–SO2B.
PRUBUJĘ NA NICZ WSZYSTKIEGO ALE NIC NIE MOGĘ Z NIMI ZROBIĆ . CO TO JEST TE FLT?
CD1 i CD2. pobrane pliki mają nazwy FLT–SO2A i FLT–SO2B.
PRUBUJĘ NA NICZ WSZYSTKIEGO ALE NIC NIE MOGĘ Z NIMI ZROBIĆ . CO TO JEST TE FLT?
Odpowiedzi: 16
no tak Tomku ja juź sie naściągałem z kazy teź chyba ze cztery razy.moźe ktoś z was zna coś pewniejszego .tylko proszę nie piszcie o kupnie bo to juź przerabialiśmy ;)
szkoda źe nie wyszło,mimo to bardzo dziękuję za pomoc zwłaszcza Tomkowi za bardzo szybką odp.
pozdrawiam
szkoda źe nie wyszło,mimo to bardzo dziękuję za pomoc zwłaszcza Tomkowi za bardzo szybką odp.
pozdrawiam
Ja o tej samej nazwie ściągnąłem z Kazyy i miałem lipe, więc podejźewam, źe u Ciebie teź ten sam problem.
Wypaliłem na płytce i podczas instalacji wyskakiwał błąd.
Ale moźe ci się uda. Pozdrówki
Wypaliłem na płytce i podczas instalacji wyskakiwał błąd.
Ale moźe ci się uda. Pozdrówki
heh i tu się sprawa popaprała Tomku bo jestem teraz fe francji(nie znam nikogo kto mógłby przegrać mi takową płytkę ;) ),i nie wiem kiedy przyjadę a chciałem sobie giere zobaczyć i chyba masz rację źe ta pierwsza płyta jest :roll: no to nic trudno się mówi .spróbuję ściągnąć jeszcze raz .
a i jeszcze jedno –zdoiłem tą gierke z mIRC–a dokładnie xDCC–em , a nie kazulką.. :wink:
i tak bardzo dzieki ogromniaste za wszelką pomoc,no i na pewno dam znaka jak mi wyjdzie
pozdrawiam
ps. najgorsze źe w tym mirc–u znowu będę musiał czekać z 20 h. w kolejce :(
a i jeszcze jedno –zdoiłem tą gierke z mIRC–a dokładnie xDCC–em , a nie kazulką.. :wink:
i tak bardzo dzieki ogromniaste za wszelką pomoc,no i na pewno dam znaka jak mi wyjdzie
pozdrawiam
ps. najgorsze źe w tym mirc–u znowu będę musiał czekać z 20 h. w kolejce :(
flt–vca: to CD1
flt–vca: to cd2
Ale jeźeli ściągasz z kazaa, to odrazu mówie Ci źe jest zwalona pierwsza płyta i nie zainstalujesz.
CD2 jest dobra, ale CD1 załatw sobie od jakiegoś kumpla.
Pozdrówki
flt–vca: to cd2
Ale jeźeli ściągasz z kazaa, to odrazu mówie Ci źe jest zwalona pierwsza płyta i nie zainstalujesz.
CD2 jest dobra, ale CD1 załatw sobie od jakiegoś kumpla.
Pozdrówki
Rozpakuj teraz te pliki od 001 do 0(ileś tam), w Total Commanderze powinienes bez problemu wejsc w to archiwum jak w folder, i wypakowac to co jest w srodku.
witam
tomekk niestety problem nie jest jeszcze rozwiązany :? :( .napiszę to jeszcze raz :
ściągnąłem pierwszą płytkę(druga juź się kończy ściągać) :
1 Grand Theft Auto Vice City–FLT CD1 plik typu TAR
2 Grand Theft Auto Vice City–FLT CD2 plik typu TAR
rozpakowałem winrarem i tak w pierwszym folderze mam:
jeden plik "flt–vc" Typ :Dokument MSInfo
,rozmiar :4,12 kb
i reszta ponumerowana od 001 do 054 o nazwie :
flt–vca001;002;003;004 itd.
no i jeszcze jeden plik o nazwie flt–vca.sfv
druga płyta (plik typu tar)róźni się tylko wielkością i pliki zamiast nazywać :
flt–vca 001;002;003;004 itd.
nazywają się :
flt–vcb 001;002;003;004 itd.
pozdrawiam :(
ps .tą gierkę nie ciągnę z kazy tylko irc–a
jeszcze raz pozdrawiam i dzięki za wszelkie info
tomekk niestety problem nie jest jeszcze rozwiązany :? :( .napiszę to jeszcze raz :
ściągnąłem pierwszą płytkę(druga juź się kończy ściągać) :
1 Grand Theft Auto Vice City–FLT CD1 plik typu TAR
2 Grand Theft Auto Vice City–FLT CD2 plik typu TAR
rozpakowałem winrarem i tak w pierwszym folderze mam:
jeden plik "flt–vc" Typ :Dokument MSInfo
,rozmiar :4,12 kb
i reszta ponumerowana od 001 do 054 o nazwie :
flt–vca001;002;003;004 itd.
no i jeszcze jeden plik o nazwie flt–vca.sfv
druga płyta (plik typu tar)róźni się tylko wielkością i pliki zamiast nazywać :
flt–vca 001;002;003;004 itd.
nazywają się :
flt–vcb 001;002;003;004 itd.
pozdrawiam :(
ps .tą gierkę nie ciągnę z kazy tylko irc–a
jeszcze raz pozdrawiam i dzięki za wszelkie info
Problem juź napewno rozwiązany.
nie ma co się nad nim roztrząsać.
PS. wydaje mi się, źe jak ściągasz z KaZaA to jest raczej nielegalny, a jeźeli jest to ściągasz ze strony producenta.
Pozdrówki
nie ma co się nad nim roztrząsać.
PS. wydaje mi się, źe jak ściągasz z KaZaA to jest raczej nielegalny, a jeźeli jest to ściągasz ze strony producenta.
Pozdrówki
FLT czy inny skrót to tylko realase danej grupy :)
Jeśli jest jakaś liczba plików np 51 to najczęściej są to spakowane archiwa np. winrarem.
powinien być jeszcze plik o rozszerzeniu sfv – sumy kontrolne poszczególnych plików i nfo – info grupy.
Do obrazów najlepiej uźywać deamon tools, chyba źe chcesz to wypalać to alkochol 120% wystarcza.
Po rozpakowaniu takiego archiwum najczęściej masz dwa pliki o rozszerzeniu cue+bin choć czasami zdarza się rozszerzenie iso lub ccd.
Jeśli jest jakaś liczba plików np 51 to najczęściej są to spakowane archiwa np. winrarem.
powinien być jeszcze plik o rozszerzeniu sfv – sumy kontrolne poszczególnych plików i nfo – info grupy.
Do obrazów najlepiej uźywać deamon tools, chyba źe chcesz to wypalać to alkochol 120% wystarcza.
Po rozpakowaniu takiego archiwum najczęściej masz dwa pliki o rozszerzeniu cue+bin choć czasami zdarza się rozszerzenie iso lub ccd.
FLT czy inny skrót to tylko realase danej grupy :)
ściagłeś Gta 1 ? Ta gra jest darmowa i jest teź na serwerach IG lub Gamershell . Lepiej ściągnąć z ftpa niź Kazaą .
DZIĘKI Tomekk :D napewno spróbuję jak mi wyjdzie to dam znać
pozdrawiam
ps.Slay3r jeśli giera spodoba mi się to ją kupię czy tam ściągnę z półki, i nie proponuj mi dema bo słyszałem źe porównać nie moźna :lol:
pozdrawiam
ps.Slay3r jeśli giera spodoba mi się to ją kupię czy tam ściągnę z półki, i nie proponuj mi dema bo słyszałem źe porównać nie moźna :lol:
kristof28:witam. mam podobny problem.ściągnąłem se 1cd GTA(pliki typu "tar" )
i nie wiem czy ściągać drugi ,bo rozpakowałem win rarem i mam wszystkie pliki o takie–> "flt–vca"
no i wszystkie one (a jest ich 51) mają równo po 14649 KB
no i problem polega na tym źe :niby pliczki bezbłędnie rozpakowały się win rarkiem ,a ja nie mam dalej co z nimi robić
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
pozdrawiam
To jest cała płytka podzielona na części.
Rozpakuj rarem jedno to będziesz miał jeden plik,
najprawdopodobniej ISO (obraz płyty).
Wypalasz na płytke i wszystko gra,
oczywiście potrzebna jest ci jeszcze 2 CD.
Pozdrówki
Ja bym proponował, ściągnąć jeszcze raz....
z półki w sklepie.
z półki w sklepie.
witam. mam podobny problem.ściągnąłem se 1cd GTA(pliki typu "tar" )
i nie wiem czy ściągać drugi ,bo rozpakowałem win rarem i mam wszystkie pliki o takie–> "flt–vca"
no i problem polega na tym źe :niby pliczki bezbłędnie rozpakowały się win rarkiem ,a ja nie mam dalej co z nimi robić
pozdrawiam
pozdrawiam
dzięki za rady
problem juź rozwiązany.
ALEXR20
problem juź rozwiązany.
ALEXR20
Jesli to pliki majace ponad 400 mb to skompresowany obraz plytki – rozpakuj np winrarem 3. Jesli maja po 10 15 mb to czesc archiwum – nie zrobisz nic poki nie sciagniesz wszystkich plikow.
Strona 1 / 1