Sober–robak internetowy

przychodzi do mnie mailem, nie moge go usunąć, pokazuje mi komunikaty, źe wszelkie załączniki mam usuwane, próbowałem przeskanować go Avastem, lecz na nic to, bo go nie moźe wykryć.
Takźe próbowałem usunąć go ad–awarem, ale równieź tylo wykrywa go, a nie moźe usunąć go.
Próbowałem go równieź usunąć MKS_VIR, ale pokazuje mi się ciągle białe okienko, zareklamowałem to w firmie, źe nie moge skanować swojego komputera na online, niestety odpowiedziano, mi, źe u nich jest wszystko ok, takźe to prawdopodobnie to jest tylo coś u mnie, ale jaka jest opcja na to, bym mógł normalnie sobie skanowac online, próbowałem równieź na Arka Clean, ale równieź wszystko mam białe pola.
Uwaźam, ze chyba coś mam w opcjach internetowych, tylo nie wiem co tam jest, bo u nich jest wszystko normalnie. Wszystko mam zrobione zgodnie z zaleceniem, takźe prawdopodobnie pozostało coś w opcjach, ale co? Czy jest jakiś sposób na to, by usunąć na stale tego robaka internetowego, bo juź mam serdecznie go dość, a podobno tylo go moźna usunąć przez MKS VIR, tylo to podobno pomaga na to, by go wyeliminować.

Prosze o pomoc w tej sytuacji

Odpowiedzi: 1

Skaner on–line MKSa zmienił trochę procedurę i wymaga aby go dodać do zaufanych witryn.
Bobi
Dodano
03.12.2005 18:42:05
andrzej1
Dodano:
03.12.2005 16:16:08
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1