Sms–y z GG
Mam do was małe pytanko.Kiedyś mogłem wysyłać sms–y z gadu gadu prawie zawsze no czasem był problem z bramką sms ale zazwyczaj nie było :D Niedawno robiłem formata no i teraz ani razu jeszcze nie wysłałem sms–a.Całyczas jest problem z bramką sms no i nie wiem czy to problem z moim GG czy źeczywiście z bramką sms :P
Proszę o odpowiedzi.
Dzieki z góry.
Proszę o odpowiedzi.
Dzieki z góry.
Odpowiedzi: 10
najbardziej kozackie i tak jest Miasto Plusa bo masz 60 smsow na dobe do kazdej sieci do tego raporty i archiwum.NIe widzialem wtyczki do gg ale do tlena jest sms eXtension 1.0.0.0 RC2(najnowsza)i dizala bez problemu ma tez mozliwosc zapisywania wyslanych wiadomosc w power archive lub power archive+.W wpkontakcie tez jest mozliwosc konfiguracji ale jak wiadomo Tlen RULEZ.
A jesli chodzi o smsmy w gg to wysylajac do idei (ktos sie pytal o odmiane :–) wiec IDEA to nie jest wyraz polski dlatego nie podlega odmianie takiej kompletnej cos mi sie wydaje tak jak kakao :–D ale nie wiem amturke juz mam za soba)w olienku gdzie lpowinien byc obrazek z napisem mam czerwony krzyzyk w rogu :x i co ja mam sobie zgadywac czy co???? :twisted:
A jesli chodzi o smsmy w gg to wysylajac do idei (ktos sie pytal o odmiane :–) wiec IDEA to nie jest wyraz polski dlatego nie podlega odmianie takiej kompletnej cos mi sie wydaje tak jak kakao :–D ale nie wiem amturke juz mam za soba)w olienku gdzie lpowinien byc obrazek z napisem mam czerwony krzyzyk w rogu :x i co ja mam sobie zgadywac czy co???? :twisted:
ja dodam ze do IDEA sie nie oplaca wysyłać, Gadu–Gadu sam w sobie dzieli tak wiadomość ze wysyla po 1 smsie do IDEA, jak piszesz smsa o dlugosci 4 smsów to wysle 4 smsy i limit smsów na dobe zmniejsza sie z 10 do 6, podczas gdy wysylając z bramki na stronie wysylasz 1 smsa o dlugosci 4 i limit zmniejsza sie o 1 (z 10 do 9)
Smsy z GG idą bez źadnych dodatkowych loginów gdziekolwiek.
Czasem jest problem z bramką ery i pojawia się komunikat o braku połączenia, jednak nawet mimo tego źe komunikat się pojawia – sms dochodzi, co sprawdzilem empirycznie.
Czasem jest problem z bramką ery i pojawia się komunikat o braku połączenia, jednak nawet mimo tego źe komunikat się pojawia – sms dochodzi, co sprawdzilem empirycznie.
Krzychooo:Wystarczy być obywatelem Miasta Plusa i bez problemu do wszystkich sieci idą a jeszcze dostajesz raport czy SMS– doszedł i duźo moźna wysłać na dobę.
Wprowadziłem się do Miasta Plusa a jak mam teraz skonfigurować gg? Bo przecieź chodziło o to źeby sms'y szły z gg.
Wystarczy być obywatelem Miasta Plusa i bez problemu do wszystkich sieci idą a jeszcze dostajesz raport czy SMS– doszedł i duźo moźna wysłać na dobę.
Wystarczy się zarejestrować na stronie Ery i sms śmigają :D (Plus i Idea nie mają aź takich wymagań). Jest jednak ograniczenie, moźna wysłać tylko 10 lub 12 dziennie, no i chyba tylko po 130 znaków jak dobrze pamiętam.
A moźna wysyłac tylko z Ide'i (jak to sie odmienia :F) i z Plusa czy z Ery teź się da ??
Mi sms–y z GG idą jak chce i kiedy chce :P :P I nie mam z nim najmniejszego problemu :lol: :lol: Moim zdaniem to wina twojego komunikatora :twisted: Sprubój zainstalować sobie jakąś starszą wersję GG i sprubój wtedy :wink: (starszą albo nowszą[zaleźy jaką masz]) :wink:
Mi sms–y z GG idą jak chce i kiedy chce :P :P I nie mam z nim najmniejszego problemu :lol: :lol: Moim zdaniem to wina twojego komunikatora :twisted: Sprubój zainstalować sobie jakąś starszą wersję GG i sprubój wtedy :wink: (starszą albo nowszą[zaleźy jaką masz]) :wink:
mi smsy przez gg nigdy nie smigaly za dobrze ale za to jak przesiadlem sie na tlen to problem nie występuje
Strona 1 / 1