Śmieszny i dziwny problem

Witam.
Mam dziwny problem. Otóź nagrałam sobie kilka filmów na DVD, normalnych .avi.
I chcę obejrzeć sobie jakiś – bez przegrywania go na dysk, po prostu z płyty. Niby oki, ale filmy nie odtwarzają się niczym z wyjątkiem Windows Media Playera. Próbowałam VPlayer (który zwykle uźywam do oglądania filmów), SubEdit Player, Best Player i nic, czasem się w ogóle nie otwiera, czasem odtwarza się tylko dźwięk. Dodam, źe filmy normalnie z dysku, czy z płyty CD odtwarzają się wszystkim bez problemu.
Juź zaczełam głupoty wymyślać, źe to moźe dlatego źe to płyta dvd i źe moźe potrzeba coś co dvd się ogląda...ale do jasnej anielki ;) to są aviki! Więc z czym do ludzi!
Co to moźe być?
A głównie interesuje mnie to, bo w WMP napisy w filmie są strasznie wysoko, nie na tym czarnym polu na dole, tylko normalnie na filmie i deko mnie to wkurza, bo czasem jakoś wtapiają się w film i ich nie widać.

Odpowiedzi: 2

Ściągnęłam najnowszy fddshow i wszystko zaczęło działać! Pozdrawiam.
Lia
Dodano
07.12.2005 19:43:15
Spróbuj zainstalować jakieś najnowsze Kodeki a jeśli chcesz oglądać film z płyty ściągnij sobie specjalny program do DVD mianowicie nazywa sie PowerDVD albo coś innego znajdź duźo programów i kodeków znajdziesz na stronie www.komputerswiat.pl w dziele Download

pozdrawiam :wink:
**Mis**
Dodano
07.12.2005 16:11:10
Lia
Dodano:
07.12.2005 15:56:08
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1