SŁUCHAWKI

Cześć!!

Mam problem ze sluchawkami. Mianowicie chodzi o to ze gdy podlaczam je do komputera to glosnosc jest bardzo niska a jak np do mp4 playera to  wtedy juz moge regulowac w odtwarzaczu i nie ma problemu. u siebie w kompie mam ustawione wszystko na maxa w opcjach glosnosci i ne wiem czego to mozew byc wina.

Prosze o pomoc

Z Góry THX

Pozdro

MercurY

Odpowiedzi: 1

A jak podlaczysz zwyczajne glosniki ? To tez jest tak cicho ? Czy sterowniki sa zainstalowane? Czy sluchawki maja wbudowany potencjometr ?
Ukey
Dodano
15.10.2006 18:31:01
  • MercurY 15.10.2006 21:45:54

<p>sluchawki maja potenscjometr ale to nie o to chodzi bo o takims czyms umiem sie posluzyc i to napewno nie tego wina. normalne glosniki dzialaja prawidlowo i dlatego nie wiem co jest zle.</p><p>&nbsp;</p><p>thx&nbsp;</p>

• MercurY 22.10.2006 14:39:48

ODNAWIAM TEMAT NADAL JEST CICHO PROSZE O ODP<br />

• spiderko 22.10.2006 18:37:25

Wymień słuchawki, pożycz chcociaż od kogoś - to nie jest aż tak skomplikowane urządzenie żeby można było je jakiśspos&oacute;b&nbsp;skonfigurować, więc możliwości diagnostyczne są niewielkie.

• MercurY 23.10.2006 17:32:26

<p>sprawdzilem jeszcze 2 pary sluchawek i jest to samo myslalem ze moze jezeli podglosnie na wiezy i wtedy je wsadze to cso da ale i tak nic no trudno jak nie mozna za bardzo nic zrobic to nie</p><p>&nbsp;</p><p>dzieki&nbsp;</p>

• MercurY 24.12.2006 10:48:44

<p>PONAWIAM TEMAT !!</p><p>&nbsp;</p><p>Siema! </p><p>porblem wystepuje nadal a zrobilem doslownie szystko aby bylo glosno potencjometr na max wszytkie ustawienia na max. inne sluchawki bez potencjometru tez sprawdzilem i jest to samo no i nie wiem dla czego?? moze trzeba jakies sterowniki do sluchawek?? prosze pomozcie&nbsp;</p>

• BOOTanick^ 25.12.2006 18:18:03

a czy aby karta dzwiekowa poprostu nie ma slabego dzwieku na wyjsciu??? logiznym jest ze glosniki daja odpowiednia glosnosc poniewaz sa aktywne przez wzmacniacz sluchawki natomiast pasywne popieraja taka mo jaka daje karta... a potencjometr to wiadomo...jakosc raczej marna<br>

• MercurY 25.12.2006 19:57:00

aha czyli mozliwe ze poprostu karta dzwiekowa jest za slaba i nalezaloby kupic nowsza aby rozwiazac problem tak? wydaje mi sie to bardzo proawdopodobne a wiec dziekuje :D<br>

MercurY
Dodano:
15.10.2006 15:29:41
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1