slssystem.exe
Witam,
Nie moge sobie poradzic z tym wiruesem. Probowalem wszystkiego: HiJack, skaner przy rozruchu (Avast), killbox, super ad blocer. Owszem znajduja go i usuwaja, ale potem wir sie ponownie reaktywuje. Obecnie jak sie pojawi stosuje ctrl+alt+del i w menadzerze zakanczam proces slssystem.exe. Ale chcialbym sie trwale pozbyc tego dziadostwa. Jak to zrobic? Z gory dzieki za pomoc.
Nie moge sobie poradzic z tym wiruesem. Probowalem wszystkiego: HiJack, skaner przy rozruchu (Avast), killbox, super ad blocer. Owszem znajduja go i usuwaja, ale potem wir sie ponownie reaktywuje. Obecnie jak sie pojawi stosuje ctrl+alt+del i w menadzerze zakanczam proces slssystem.exe. Ale chcialbym sie trwale pozbyc tego dziadostwa. Jak to zrobic? Z gory dzieki za pomoc.
Odpowiedzi: 6
A prosze bardzo.
P.S. Sam od siebie nie mogles na stronce poklikac i poczytac ? Samodzielnosci troche :wink: .
P.S. Sam od siebie nie mogles na stronce poklikac i poczytac ? Samodzielnosci troche :wink: .
dzięki El Nino, usunąłem i i wreszcie spokój.
Po otwarciu kliknij na zakladke ADVANCED, gdzie znajdziesz wyjasnienie co i gdzie zostalo dopisane. Oczywiscie usuwasz podane wartosci. Czytaj od fragmentu "The following registry entries are created to run slssystem.exe on startup:"mirco:A z tym linkiem to nie bardzo wiem o co chodzi.
Silent Runners nie chce sie uruchomic na moim kompie wyskakuje jakis blad systemu :( A z tym linkiem to nie bardzo wiem o co chodzi. Wiem ze nudze, dlatego jak nikt nie odpowie to sie nie zdziwie :)
http://www.sophos.com/virusinfo/analyses/w32rbotasv.html
HijackThis i Silent Runners powinny pokazać gdzies ukrytego regeneratora.
Strona 1 / 1