Słowa kluczowe.

Witam. Mam do zrobienia w Wordzie takie cos: 15. Wybierz słowa kluczowe: "..." a następnie utwórz Indeks na przedostatniej stronie dokumentu. I nie wiem jak mam jakieś słowo ustawić jako słowo kluczowe ?? Może mi to ktoś napisać ??

Odpowiedzi: 4

Kurna, Endrju, takie teksty to są zarezerwowane dla mnie. Racovia - a tak pomoc nie działa ? word 2003 z pakietu O SBS - słowa kluczowe : "{ KEYWORDS ["nowe_słowa_kluczowe" ] } Wstawia zawartość pola Słowa kluczowe znajdującego się na karcie Podsumowanie okna dialogowego Właściwości (menu Plik) aktywnego dokumentu (dokument aktywny: Dokument, w którym użytkownik pracuje. Tekst, który użytkownik wpisuje, lub grafika, którą wstawia w programie Microsoft Word, pojawia się w dokumencie aktywnym. Pasek tytułu dokumentu aktywnego jest wyróżniony.) lub szablonu (szablon: Plik lub pliki zawierające strukturę i narzędzia do nadawania ostatecznych kształtów takim elementom, jak styl i układ strony ukończonych plików. Na przykład szablony programu Word mogą nadawać kształt pojedynczemu dokumentowi, a szablony programu FrontPage — całej witrynie sieci Web.)." Dalej chyba nie będę sie z wklejaniem wysilał ( to była wyłacznie "wprawka" wprowadzajaca do zagadnienia ).
Rebe
Dodano
08.01.2008 08:48:52
Na "przedostatniej stronie dokumentu" jak sam napisałeś w poście otwierającym.
Endrju
Dodano
08.01.2008 08:16:49
No to to wiem, ale gdzie je mam umiescic. To jest pytanie.
Racovia
Dodano
08.01.2008 00:42:34
Słowa kluczowe to terminy charakterystyczne dla opisywanego zagadnienia. Należy je umieścić we wskazanym miejscu w porządu alfabetycznym, bądź w kolejności występowania i tyle. Co do kwestii samego ustawiania to naprawdę nie wiem o co chodzi. Musiałbyś nieco szerzej przedstawić problem.
Endrju
Dodano
07.01.2008 09:18:48
Racovia
Dodano:
06.01.2008 15:58:32
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1