Skype???
Witam! Co sądzicie o telefonie internetowym Skype? czy jest to bezpieczne urządzenie, prosze o wrazenia z uzytkowania i ewentulane porady co do jakis specjalnych sposbow konfiguracji komputera (win xp prof.), firewalla, itp itd. Dzieki Pozdrawiam!
Odpowiedzi: 9
Program skype jest bardzo dobrym telefonem internetowym. :D Ja sam go uźywam i naprawdę działa bez zaźutu. :!: A po zatym nie musisz pzecieź rozmawiać jak przez telefon.Jest takźe opcja pisania.W ogule program skype to świetny sposób na komunikację głosową. :!: Myślę źe moźesz go instalować bez problemu. :P
Drogi El Nino ja teź niestety nie widze roźnicy ale zawsze istnieje szansa źe coś sie dowiem wiecej a źe akurat sie nie dowiedzialem to juz inna sprawa. Mimo to dzieki wszytskim za opinie, a program juź zainstalowalem.
No i powiedz mi czym roznia sie te opinie od tamtych ? Bo ja nie widze roznicy. Jesli chcesz wiedziec wiecej na temat jakiegos programu, to zainstaluj i przetestuj. Dopiero wtedy bedziesz mial jakikolwiek poglad.zs21906:... przed załoźeniem nowego tematu przejrzalem wszystko co znalazlem przez opcje szukaj... moźe poprostu chcialem poznac wiecej opinii??? :)
Skype nie za dobrze działa jak jest ruch w sieci. Mam 3 kompy w sieci i jak ktoś coś ciąga, to bardzo przerywa rozmowę.
Dzieki za komentarze a dla wiadomosci El Nino przed załoźeniem nowego tematu przejrzalem wszystko co znalazlem przez opcje szukaj... moźe poprostu chcialem poznac wiecej opinii??? :)
Programik po prostu zajebi... . Ja uzywam go non – stop. Dotychczas niezawodny! CUDENKO.
Skype jest super programem :) Bardzo fajnie się przez niego gada za darmochę... :D
skype jest bardzo dobrym telefonem internetowym nie trzeba nic konfigurowac no i zeby rozmow nie przycinało trzeba miec dobre transfery nie pamietam ile kilo ale cos ponad 30 ksek powinno byc ok ja mam neo i rozmawiam płynnie bez przycinek nawst z USA
Na poczatek proponuje nacisnac przycisk "Szukaj", wpisac "skype" i przeczytac co na ten temat sadza uzytkownicy. Jakis poglad na ten program wyrobisz sobie z pewnoscia a pisac po raz n–ty o tym samym, to mijanie sie chyba z celem.
Strona 1 / 1