skype przerywa ;/
tak jak w temacie, w csie mikrofon odbiera ok ale w skype ludzie gadaja ze przerywa jak mowie, mam sb!live 1024 + kx drivers i stojacy mikrofon na sytemie 98se, duzo moich kumpli tez na tym os'ie chodzi i jest u nich ok :?
Odpowiedzi: 4
umnie tez czasami przerywa, i nie mam nic co by mi zamulalo...
zauwazylem ze to zalezy z kim gadam i zawsze przerywa mi z tymi samymi osobami, a zego co sie orietuje to transfer one maja bardzo slaby wiec problem moze lezec w laczu nie Twoim ale twojego rozmowcy
zauwazylem ze to zalezy z kim gadam i zawsze przerywa mi z tymi samymi osobami, a zego co sie orietuje to transfer one maja bardzo slaby wiec problem moze lezec w laczu nie Twoim ale twojego rozmowcy
no jest to lacze radiowe i upload mamy przydzielany dynamiczne 8 – 256 kb/s , kilku kumpli ma w tej samej sieci i ten jeden co korzysta nie ma ze skype problemow... tylko ja mam :?
Wyłącz p2p jakieś dc torent i inne, co zamula Ci net moźe będzie lepiej, bo jak przerywa to tylko coś masz z wysyłaniem
Ps. Tak sadze zawsze mogę się mylić
Ps. Tak sadze zawsze mogę się mylić
Ales Ty wylewny ;)
wejdz na forum.skype.com.pl i pocztaj parę tematów i się dostosuj do wskazówek. Z taką dawką informacji, które podałeś to...
wejdz na forum.skype.com.pl i pocztaj parę tematów i się dostosuj do wskazówek. Z taką dawką informacji, które podałeś to...
Strona 1 / 1