Skype pierwsze uruchomienie
Zainstalowałem program do rozmów SKYPE.
Będę go uruchamiał pierwszy raz.
Byłbym wdzięczny za radę, od czego mam zacząć, czy trzeba jakoś konfigurować ten program czy nie trzeba?
Przyznam się, źe w ogóle pierwszy raz będę rozmawiać przez internet za pomocą głosu.
Z góry dziękuję za dobre rady!!! :D
Będę go uruchamiał pierwszy raz.
Byłbym wdzięczny za radę, od czego mam zacząć, czy trzeba jakoś konfigurować ten program czy nie trzeba?
Przyznam się, źe w ogóle pierwszy raz będę rozmawiać przez internet za pomocą głosu.
Z góry dziękuję za dobre rady!!! :D
Odpowiedzi: 11
arcymag:A jednak Polacy to gęsi...............
Oczywiście. W międzysieci tak często jest, źe strony pajęcze dopiero dzięki międzymordziu przyjaznemu przeglądarki są przyjazne uźytkownikowi.
W ten sposób lepiej? ;)
Pozdrawiam.
A jednak Polacy to gęsi...............
Raczej Read The Friendly Manual :wink: .gusioo:RTFM – Read The Fucking Manual,
RTFM – Read The Fucking Manual, zaczołem to robić i naprawdę warto, więc Yoda się nie mylił.
el nino, teraz ale dales linka
za chwile bedziemy posty czytac z instrukcja obslugi :P
pozdrawiam
za chwile bedziemy posty czytac z instrukcja obslugi :P
pozdrawiam
http://www.prw.waw.pl/grupa.php?dig=netykieta&page=3 :mrgreen: :mrgreen:The_judge:RTFM. TIA.
Pozdrawiam.
Powiedzcie, źe nie jestem jedynym, który nie ma pojęcia o czym rozmawia Yoda :lol:
Kiedys uzywalem Skypa i z tego co pamiętam, to konfigurujesz go tak jak gg. Tworzysz swoje konto i wlasciwie na tym cala konfiguracja sie konczy.
PS.
Powiedzcie, źe nie jestem jedynym, który nie ma pojęcia o czym rozmawia Yoda :lol:
PS.
RTFM. TIA.
Pozdrawiam.
Dzięki Ci Yoda :D
Te same, których post wyźej udzieliłem Ci. Naprawdę warto.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witam Yoda :D
Czy masz dla mnie jakieś rady?
Czy masz dla mnie jakieś rady?
RTFM. TIA.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Strona 1 / 1