skrot do mute
Witam,
mam byc moze banalny problem ale nie wiem jak sobie z nim poradzic.
mam w laptopie 5 przyciskow, ktore sluza do wpisania hasła podczas startu kompa, ale w windowsie mozna nimi uruchamiac dowolne programy, ktore mozna sobie zdefiniowac i teraz wlasnie wlasnie mam pytanie, jak zrobic, zeby jednym z tych przyciskow mozna bylo zrobic mute ? czy mozna zrobic jakis skrot do mute lub cos podobnego ?
mam byc moze banalny problem ale nie wiem jak sobie z nim poradzic.
mam w laptopie 5 przyciskow, ktore sluza do wpisania hasła podczas startu kompa, ale w windowsie mozna nimi uruchamiac dowolne programy, ktore mozna sobie zdefiniowac i teraz wlasnie wlasnie mam pytanie, jak zrobic, zeby jednym z tych przyciskow mozna bylo zrobic mute ? czy mozna zrobic jakis skrot do mute lub cos podobnego ?
Odpowiedzi: 7
wlasnie caly czas chodzi mi o przypisanie do jednego konkretnego klawisza programiku ktory zrobi mute
Otóz teź mam taką klawiaturę z przyciskami multimedialnymi – między innymi mute – i oczywiście wszystko działa bez sterowników.
Instalujac sterowniki mam jedynie moźliwosć programowania ich funkcji, oraz na ekranie w formie graficznej wyświetla się informacja przy uźyciu danego klawisza.
Nie wiem jak to wygląda u robert_net, czy jest moźliwosć przypisania konkretnego programu etc. do danego klawisza.
Instalujac sterowniki mam jedynie moźliwosć programowania ich funkcji, oraz na ekranie w formie graficznej wyświetla się informacja przy uźyciu danego klawisza.
Nie wiem jak to wygląda u robert_net, czy jest moźliwosć przypisania konkretnego programu etc. do danego klawisza.
gusioo:STMan:i bez zadnych sterownikow itp.
Pewny jesteś ?
Przynioslem klawiature /trust/, wypialem stara /najnormalniejsza – z 5 lat miala/ wsadzilem nowa PS/2 i dziala..... tak wiec raczej pewny
Nie dzialaja mi tylko przyciski zmiany utwory przez winampa, a wsio odnosnie poczty, "szukaj", mute, ulubione, moj komputer, calc, wylacz dziala
/wlasnie sprawdzilem, bo w sumie tego nie uzywam/
hmm, progam w sumie fajny ale co mi z tego skoro mute moge wykonac przez kombinacje 2 klawiszy np ctrl+F12 i jak mam to wcisnac przyciskiem na obudowie laptopa ?
p.s.
tez mam w stacjonarnym kompie klawiature usb easy touch i wszystkie przyciski multimedialne dzialaja bez sterownikow (działa w XP i 98 )
p.s.
tez mam w stacjonarnym kompie klawiature usb easy touch i wszystkie przyciski multimedialne dzialaja bez sterownikow (działa w XP i 98 )
STMan:i bez zadnych sterownikow itp.
Pewny jesteś ?
Bobi:Windowsowy regulator głośności chyba takiej fukcji nie posiada,
Tu smie sie nie zgodzic :)
Mam jakastam multimedialna klawiature /ps2/ i bez zadnych sterownikow itp. przycisk mute dziala, tak wiec musi byc cos w windowsie co wylaczy nam glos...
.... tylko nie wiem co :p
Windowsowy regulator głośności chyba takiej fukcji nie posiada, zainteresuj się np. programem Sound Control
Strona 1 / 1