Skróty klawiszowe w systemie Windows XP
Zapraszamy do komentowania artykułu: Skróty klawiszowe w systemie Windows XP.
Odpowiedzi: 10
aby zainstalowac xp komputer musi miec minimum 256 MB pamieci ram,na 128 MB pojdzie ale bedzie chodzil jak zolw, musi miec na dysku c: minimum 1,5 GB, ale zalecane jest 2GB,im wiecej tym lepiej,rozmiar d: jest nieistotne
xp
mam wazne pytanie. chcialbym zmienic oprogramowanie na windows xp ale nie wiem jaka wydalnosc musi miec komputer aby to oprogramowanie dobrze sie zainstalowalo i dzialalo- wydaje mi sie ze zalezy to od miejsca na dyskach c i d- czy ktos moze mi podpowiedziec?
mam wazne pytanie. chcialbym zmienic oprogramowanie na windows xp ale nie wiem jaka wydalnosc musi miec komputer aby to oprogramowanie dobrze sie zainstalowalo i dzialalo- wydaje mi sie ze zalezy to od miejsca na dyskach c i d- czy ktos moze mi podpowiedziec?
popieram czarekzzz !! :) wstawcie taki bajer :)
...STARY TE SKROTY SA NIEZMIENIANE OD W95 (MOZE POZA SKROTAMI Z LOGO WINDOWS'A) WIEC SIE W KONCU NAUCZYSZ :)
...STARY TE SKROTY SA NIEZMIENIANE OD W95 (MOZE POZA SKROTAMI Z LOGO WINDOWS'A) WIEC SIE W KONCU NAUCZYSZ :)
dodajcie jak wszystkie możliwe kombinacje z klawiaturą numeryczną i alt-em(np. alt+0134 --> †) i bedzie juz całkiem super, te wszystkie znaczki są przydatne i mogły by sie tu znaleźć]:->pozdrawiam
-
Przecież wszystko to jest systemowej tablicy znaków.<br>
żartowałem :)
kocham microsoft
Strona 1 / 1